Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Oslagbara priser
Unika&miljövänliga produkter
Brett sortiment

http://www.swedx.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
PayPal
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information SWEDX har fått betyget (9.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Svagt ljus på höger del av skärmen uppstod några veckor efter att garantitiden gått ut. Detta åtgärdades ändå av Swedx. Tyvärr blev de svagt ljus på vänster sida av skärmen någon vecka senare.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Åkte till deras Showroom i Spånga. Var nedsläkt så ringde och det kom en kille och visa mig skärmarna jag var intresserad av. Han var trevlig och tog sig tiden för att låta mig göra en jämförelse genom att sätta på samma 4k video på båda skärmarna osv. Förklarade vad skillnaderna var, frågade vad jag skulle använda dom till, hur långt ifrån jag satte osv. Besluta mig för att köpa tv:en och 5min senare var den lastad i bilen. De hjälpte till att lasta in den också.

  Tv:en var väl packad och enkel att sätta upp på väggen! Kan rekommendera Swedx!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte en SWEDX 28 tum UHD-4K LED Monitor.
  Inga som helst problem med leverans eller annat. Gick snabbt. Så blir en 5:a.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Snabb leverans på en kanonskärm till ett fantastiskt bra pris.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket bra skärm till ett väldigt bra pris. Leverans på efter fem arbetsdagar. Rekommenderas varmt som extraskärm till datorn eller som reklamdisplay.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  För priset en ovanligt bra produkt. Bra skärpa, helt okej färgåtergivning och den ser ganska retro-snygg ut. Rekommenderas för budget!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Har köpt flera monitorer avSwedx, både till kontoret och hemmet. De håller genomgående toppenkvalité och det till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi är kanonnöjda med produkterna och Swedx service och leveranstider
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Fantastiskt!
  Har köpt en 32" terminal/TV att använda som utökad skärm till min PC.
  - Mycket bra pris
  - Lätt att få kontakt med för frågor
  - Lätt att beställa via hemsidan
  - Leverans hem till mig efter 2 dagar
  - Den nya skärmen är helt otrolig. Bara att ansluta till PC och funkar direkt. Underbart med 4K skärm när man jobbar hemma
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställning
  Dear Micke, thank you for your good service!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Snabb leverans, produkten i bra skick, samt riktigt snygg och smal TV. Ljud helt ok för att använda i sovrum etc.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Den har allt en monitor behöver.
  Jag uppskattar speciellt den relativt smala kanten runt skärmen.
 • Bra
  7 mån sedan
  Bra bemötande av kundservice vid problem. Snabb leverans.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Funkade perfekt köpte en 40" skärm med mediaspelare för skyltning och den funkar perfekt för mitt ändamål budfirman ringde och stämde av innan leverans (Inte P...N...).
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Köpte en av deras 28"-TV. Leverans skedde väldigt snabbt hem till dörren. Priset är fantastiskt bra sett till prestandan. Bilden är mer än väl godkänd, faktiskt riktigt bra.
  Designen är faktiskt bättre än jag väntat mig, visst TV'n kanske inte är världens allra snyggaste men jag tycker den är diskret och ganska snygg ändå.
  De enda två sakerna som förtar helhetsintrycket en liten smula är att min TV levererades "trasig" så att den ej gick att stänga av, allt annat fungerade perfekt. Detta åtgärdade de dock medan jag väntade på kontoret i Spånga och de var otroligt trevliga och vänliga.
  Den andra negativa punkten är fjärrkontrollen som är både ful och seg. Totalt sett är dock denna TV nästan för bra för det man betalat och jag skulle när som helst rekommendera Swedx om du vill ha god service och mycket för pengarna.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Jätte bra datorskärm med oslagbar pris!
  Jätte nöjd!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Best tv , som jag har haft
 • Perfekt
  9 mån sedan
  En prisvärd skärm. Synkar bra med AMD R9.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Smidigt att beställa, inga konstigheter. Skärmen är bra för priset.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Beställde en SS50k1-01 som var bättre än mina förhoppningar. Leveransen var snabb och bra med inte mer är 4 dagar efter du beställt. Jag fick mail från SWEDX och TNT någon minut efter att betalat vilket är bra. Service var mycket bra då jag fick mail om produkten kunde komma sent och varför den kunde komma sent.

  Själva TV:n i sig är superb med 3st HDMI 2.0 portar. Upplösningen är bättre än vad som står på SWEDX egna hemsida (Max: 4096x2160@60Hz) vilket är bara plus. Bildupplevelsen är Len och skön. Du kan ändra Bild och Ljud så att den passar dina behov. Designen är väldigt professionell med en 10mm svart matt ram vilket gör att (i mörker) bilden (i mörker) nästan smälter in i väggen. Det finns heller ingen störande logo på framsidan vilket gör att framsidan är 100% display.

  Det enda som jag kände att jag missade var en manual till TV:n. Det skulle göra alla inställningar lättare. Men även om det inte fanns en manual så är menyn i TV:n väldigt lätt att lära känna. Den enda saken som inte var perfekt var då högtalarna men å andra sidan är de TV-högtalare men för att vara TV-högtalare fungerar dem ganska bra.

  I slutsats kan jag säga att jag aldrig skulle hittat en bättre TV för ett lägre pris. Detta var en 50tums 4k@60Hz TV för 4700kr vilket är helt otroligt. Högtalarna kan förbättras och skulle det vara skönt med en manual. Ett måste köpa 9/10
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jätte nöjd med servicen! Svarar fort och är trevliga
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Bra support, snabb leverans, bra produkter.
 • 2019-09-23 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Smidigt att beställa, inga konstigheter.
  Skärmen är bra för priset.
 • Perfekt
  1 år sedan
  bra pris
  bra bildskärm
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fint tv ! verkliga bilder på 4k upplever man med ett bra pris.
  Med ett bra pris.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb leverans till dörren, fin produkt. Inte varit kontakt med kundservice, men heller inte haft något att klaga på. Mycket nöjd kund så här långt!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Horribelt företag. Produkten slutade fungera, företaget vägrade reparera kostnadsfritt trots att felet uppstod under reklamationstiden och felet uppenbart inte var självförvållat. Istället försökte man utpressa mig till att betala för något som ska reperaras gratis för att jag skulle få tillbaka en fungerande produkt. Företaget blev fällda i ARN men ville trots detta inte kompensera att jag fått vara utan produkten i nästan ett år. Noll service, noll koll på konsumenträttigheter och rent bedrägliga metoder.
 • Hej

  Vi har följt ARNs beslut 100% procentigt och reparerat din produkten utan kostnad för dig och skickat tillbaka den. Att du har varit utan produkten längre tid beror på ditt beslut. Du kunde ha tagit tillbaka produkten efter reparation och vi skulle följa ARNs beslut i alla fall.

  Vi beklagar att du inte var nöjd med vår service och hoppas att vi kan tillfredställa dig bättre i framtiden.

  Mvh
  SWEDX

 • Perfekt
  1 år sedan
  Blixtsnabb leverans, välpackad och felfri produkt. Deras skärmar är mycket billiga och har frikostigt med funktioner.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra kundtjänst!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastisk produkt OCH service. Leveransen gick på nolltid.

  28 tummaren var allt jag önskade och bilden var långt över förväntan för det priset. Även kvaliten på produkten överlag var till belåtenhet. Blev också nöjd när jag faktiskt hittades en remote-app till telefonen som fungerade till skärmen :)

  Rekommenderar Swedx. vill också tillägga att jag tycker deras koncept med svensktillverkade skärmar, miljötänk osv är spännande och kul!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Billiga och bra produkter i förhållande till priset.
  Svårt att hitta bland inställningarna och tycker att 4k borde ha 60hz som standard och inte ligga i ett dolt menyval. Supporten hjälpte mig dock snabbt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en 65 tum 4k som jag använder dom dataskärm. Allt fungerar perfekt är hur nöjd som helst
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpte en 32 tum 4k som jag använder dom dataskärm. Valde pixel policy 3 och det är omöjligt för mig att se något pixelfel . Allt fungerar perfekt är hur nöjd som helst!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en 28tum skärm från Swedex. Allt funkar väl som det ska. Ett plus är att jag trots deras pixelpolicy fick en helt fungerande skärm.
  En nackdel är att menyerna och instruktionerna skiljer sig åt. Det krävs en hel del tryckande för att få till en bra bild.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra pris. Nöjd med produkten. Dock gick det inte att para fjärrkontrollen med TV:n. När jag påpekade detta fick jag svar om att lämna in den. Då jag bor i Göteborg kändes detta inte så lätt. Tyvärr hade jag slängt originalkartongen, dumt av mig. Detta kändes då som ett krav från Swedex att den skulle levereras tillbaka i just originalkartongen. Swedex kändes i detta läget väldigt kalla inför mitt problem.
  Fick tag på en ny kartong och mejlade Swedex om detta tillsammans med en kopia av deras köpevillkor, där det bl.a. står att de ska förse mig med en fraktsedel. Efter detta mejl var det sesam öppna dig. Fraktsedel kom, fraktbolaget hämtade TV:n på måndag em. och levererade den tillbaks till mig två dagar senare.
  Så slutet gott allting gott!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt nöjd med både produkt, pris och leverans.
  Köpte en SWEDX 28", 4K, 3 x HDMI, monitor som passar mina behov. Gav 1990 SEK, ett riktigt fynd. Jag tycker bilden är riktigt bra.
  Levererades av DHL dagen efter jag beställt hos mitt utlämningsställe.
  Kan verkligen rekommendera både produkt och leverantör.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra priser även med frakt, köpte en 32 tum bildskärm på samma pris som en 27 tum på andra sidor och är änu bättre, till exempel, är 4k och har 3 HDMI (2.0) ingångar.
  Leveransen kom snabbt och i en bra förpackning.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick en förpackning med skador på emballaget på båda sidorna. Då det tydligt står på kartongen att man inte ska ta emot så gjorde jag inte det, utan kontaktade SwedX.

  En ny skärm skickades innan den första ens gått på retur, så fick min skärm efter bara två dagar efter detta. Så de har mycket bra service.

  Vad gäller produkterna i sig så har jag flera av deras 49 tums 4K. Man får definitivt mer än man betalar för; bilden är riktigt bra och designen är väldigt snygg med tunn, snygg ram. Det enda lilla man kan klaga på är att ljudet inte är det bästa i skärmen, men har man planerat att ha ett annat ljudsystem så spelar det ingen roll.

  Rekommenderas starkt!
 • 2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabb och smidig leverans. Mycket välpackad. Toppenupplevelse från början till slut!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  3:e datorskärmen. 2 1920*1080 o nu en 4K 28" från Swedx. Snabb och smärtfri leverans. Montera på väggen(saknar skruvar till väggfästet på baksidan av skärmen). Pang, fungerar klockrent!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  28-tumare fungerar perfekt och allt levererat som väntat. Smidig och lätthanterad beställning.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en 28" 4K skärm för 2 000:- på Black Friday. Är än så länge väldigt nöjd med den (har dock bara använt den ett par dygn).

  Efter lite mixtrande med inställningar så är bilden väldigt bra. Jag har inte märkt av några döda pixlar eller andra uppenbara fel heller. Och det var just det jag var mest rädd för men det var visst obefogat. Väldigt nöjd!
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min sambo köpte en lite större skärm för snart ett år sedan, som efter ett tag fick felet att den startar av sig själv omedelbart efter den stängts av. Efter mycket om och men var den inne och kom tillbaka hel igen, bara för att strax efter återfå samma problem. Kontaktade Swedx igen via nytt formulär och samma kedja började om "Prova att återställa..." bla bla.
  Jag svarade att detta är återkommande med mitt tidigare reklamationsnummer.

  Då återkom Swedx med följande svar:
  "Jag läste här att man byte tidigare mottagaren och fjärrkontrollen.
  Tv:n fick testas här 24 timar utan problem.
  Vi har andra Kundera som hade likadant problem och det visar sig att det är störning från apparaterna de har hemma.
  Vi kan ta hem skärmen för underökning igen.
  Om den inte startar själv här och fungerar bra så behöver du betala frakten och undersökningsavgift."

  Eftersom nu de andra kunder som har samma problem med att något hemma stör känns detta som en uppenbar scam och försök från Swedx att undkomma sitt producentansvar. När jag skrev att jag då hellre lägger ut detta på prisjakt istället för att chansa att få betala för reparation av en produkt under garantin så återkom man naturligtvis direkt med att man tar tillbaka den etc.
  Jag har dock redan investerat 24 kronor i en strömbrytare som löser mitt problem f.n.

  Jag rekommenderar dig som överväger att handla här, betala lite mer och få support när sakerna går sönder. Jag ger 2 stjärnor istället för en på grund av att priset redan borde gjort det uppenbart. Man får vad man betalar för.

  Kan tilläggas att det medföljer en lapp med prylen hem där man ber om betyg på prisjakt mot en trisslott, vilket förklarar ett oförtjänt högt betyg.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Haft och använt skärmen ett halv år, riktigt bra produkt!

  Det ända är sajten som borde fräschas upp lite!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt dålig Besviken Arg Ledsen ! kom hem igår och ser att EN Pixel är död så ja maila dom och tänkte att garantin gällde ?! detta får jag som svar

  SWEDX Pixelfel Policy
  Allmän information
  Vissa LCD moduler kan ha trasiga pixlar. Dessa syns som antingen ljusa eller svarta punkter beroende på
  vad som visas på skärmen. Det finns idag en viss tolerans för trasiga pixlar hos alla tillverkare. En
  internationell bransch standard har tagits fram för att likställa olika tillverkares syn på trasiga pixlar, ISO
  13406-2 http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_13406-2
  SWEDX kriterier för trasiga pixlar
  SWEDX erbjuder 3 olika pixelpolicy
  Pixelpolicy 1
  Pixelpolicy 2
  Pixelpolicy 3
  En pixel är defekt om en eller flera punkter inte kan kontrolleras. Detta innebär att punkten har
  fastnat i ett tillstånd där den behåller samma färg oavsett vilken färg som valts men den kan även
  vara intermittent. Typiskt kan dessa fel ses som ljusa punkter på en svart bakgrund och om det är
  en vit bakgrund så kan dem även ses som svarta eller färgade punkter.
  En pixel består av 3 st subpixlar, röd, grön och blå subpixel (RGB).
  SWEDX specifikation för trasiga pixlar för pixelpolicy 2 är enligt nedanstående:
  Ljusa pixlar (synliga pixlar vid mörk bakgrund)
  3 hopsatta subpixlar (helt vit pixel) = 1 Tillåtet
  2 hopsatta subpixlar = 4 Tillåtet
  1 subpixel (Röd, Grön eller Blå) = 4 Tillåtet
  Distans mellan Pixlar = Minst 20mm
  Totala antalet ljusa Pixlar = 8 Tillåtet
  Mörka pixlar (mörka pixlar vid ljus bakgrund)
  3 hopsatta subpixlar (helt svart pixel) = 2 Tillåtet
  2 hopsatta subpixlar = 4 Tillåtet
  1 subpixel (Röd, Grön eller Blå) = 6 Tillåtet
  Distans mellan Pixlar = Minst 20mm
  Totala antalet mörka Pixlar = 10 Tillåtet
  Totala antalet pixel fel (ljusa+mörka) = 8 Tillåtet
  Överstigs totala antalet pixelfel betraktas skärmen som trasig och skall bytas ut.
  Information:
  En Ultra HD (4K) LCD-TV har en upplösning på 3840x2160. Antalet pixlar i en HD LCD-TV är 8 294 488
  pixlar
  En Full HD LCD-TV har en upplösning på 1920x1080. Antalet pixlar i en Full HD LCD-TV är 2 073 600 pixlar

  men de är ju en LED tv ?
  KÖP inte SWEDX TV !
 • Hej
  Pixelpolicy reglerna finns på vår hemsida under varje produkt. Vi erbjuder även 14 dagar öppet köp så att om kunden inte är nöjd med produkten då kan den lämnas tillbaka och du är välkommen att använda dig av det om du är missnöjd.

  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sajten kunde ha varit lite mer användarvänlig. Det är enda anledningen till att det inte blir full pott i betyget.
  Inga problem med beställning eller leverans.
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en LED-skärm till bra pris och fick hem den snabbt och säkert. Dessutom till ett utlämningsställe som var ännu närmre än mitt vanliga, vilket var trevligt. Tyvärr upptäckte jag att skärmen saknar fysisk av/på-knapp (fick med en fjärrkontroll) så den passar inte optimalt som datorskärm. Men jag lär mig leva med den och är i övrigt nöjd!
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde två likadana skärmar och den fruktansvärda känslan när jag insåg att de bara skickat en skärm trots full betalning av två var inte kul. Ett kort samtal utan diskussion och där man insåg sitt misstag gjorde att jag hade skärmen någon dag senare. Alltså slutet gott trots allt.

  Skärmarna som sådana är mycket prisvärda tycker jag men kräver lite pill med inställningarna. Använder dem som dataskärmar.
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vänliga

  Bra service

  Snabba svar

  Rätt pris
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde en 58 tums 4K TV. Helt okej bild för sitt pris (betalade ca 4500kr) men med 1 död pixel, vilket man dock fick räkna med i och med det låga priset. Dock så är TV-stativet under all kritik då det har börjat böja sig så TVn lutar framåt. Fick baxa upp med några strumpor under stativet för att TVn ska stå rakt. Annars en prisvärd 4K TV i väntan på att OLED-apparaterna ska gå ner i pris.