Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Specsavers har fått betyget (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Knappt godkänd
  29 dagar sedan
  Trevlig personal i butiken men uppgifterna om priser stämmer inte med vad dom lovats. Mycket svårt att nå någon på telefon som kan ge svar.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bästa optiker i Landskrona Christer Lundius är alltid hjälpsam. Min syster var hos Specsavers i Landskrona fick en optiker som också fick toppen betyg.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Det står att leverans från att beställa från deras webbshop är 5, 7 eller 10 arbetsdagar. Alltså informationen är annorlunda beroende på vart du läser den på deras webbplats. Dessutom i deras finstilta leverans avtal som man automatiskt går med på vid beställning online hävdas det att det kan ta upp till 30 arbetsdagar.

  Jag lyckades bara i första hand hitta 7 leveransdagar.
  Jag är inne på dag 13 av arbetsdagar och deras kundtjänst kan inte/vill inte göra något åt detta.
 • 2020-10-17 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Synnerligen dålig kundtjänst som inte rättar till fel dom själva ställt till med utan anser att jag som kund ska fixa det. Nä, gå till en seriös optiker istället!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Hur kan man ha en e-handel där man inte säljer linsvätska??? Kom in i matchen specsavers!
 • Dålig
  2 år sedan
  Felaktigt uppmätt pupillavstånd med 7 mm. Resultatet var 1 års huvudvärk, tandpressning och svimning. Undvik.
 • Usel
  2 år sedan
  Ringde Specsavers kundtjänst för att fråga om ungefärligt pris på glas då det ej stod på hemsidan. Frågade också om man är tvungen att köpa glasögon från dem eller om man bara kan få receptet i handen.
  Som svar fick jag att de inte visste då de bara svarade på frågor om LINSER !
  Står inget om detta på deras hemsida - så verkar ju riktigt egendomligt.
  Talade med dem i två omgångar och ingen visste någonting - det var helt ointresserada av mig och mina frågor - man känner sig inte dirket sugen på att gå sin bokade synundersökning i morgon !
 • Usel
  2 år sedan
  Specsavers har nu flera gånger bokat av min optikertid med mycket kort varsel. Det är frustrerande att vänta i flera veckor och anpassa sina helgplaner för att sedan få sin tid avbokad i sista stund. Jag får inte känslan att kundupplevelse är viktigt för företaget. Specsavers borde antingen sluta erbjuda synundersökning på helger eller utveckla en bemanningsmodell som innebär att man börjar hålla vad man lovar.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt otrevligt bemött på specsavers i Gävle, kassabiträdet var så fylld av hat på grund av att socialtjänsten skulle betala glasögonen så hon varken hade tid att ge ut kostnadsförslag eller visa upp deras sortiment på de billigaste bågarna. Dessutom blev hon upprörd och höjde rösten så hela butiken hörde att jag skulle få hjälp av socialtjänsten med glasögonen.

  Aldrig mer specsavers.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Specsavers har trevlig personal men ingen service om något går snett. I mitt fall så beställdes fel solglasögon och samtidigt som jag har överseende med att misstag kan ske så förstår jag inte varför man inte har någon möjlighet för expressleverans. Det är inte rimligt att vänta 20 arbetsdagar på ett par solglasögon.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har varit på specsavers i Halmstad City ett antal gånger nu och det man möts av varje gång är dålig service och en allmänt dålig struktur i butiken, inget kösystem eller plats för kunderna att vänta. Dom enda som är mer vilsna än kunderna är personalen själva.

  Fick vänta 15-20min nu senast på att ens få prata med någon fast jag beställt tid.
  Det hela avslutades med att jag fick betala 3x så mycket för ett par linser jämfört med på nätet.

  Undvik är min rekommendation.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Så seg leveranstid. Kan inte vara rimligt när man tar ut fraktavgift på vanliga brev (som det ofta rör sig om). Känns som en deal breaker, för det finns rätt gott om leverantörer av linser och Specsavers är på inga sätt billigare än någon annan.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställde linser på en onsdag runt middagstid, fredagen, NÄSTKOMMANDE vecka får jag ett bekräftelsemejl om att beställningen är skickad. Helt usel leveranstid.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag beställde kontaktlinser via Specsavers webbsida och det gick smidigt, var bra pris och kort leveranstid. Rätt varor levererades, de motsvarade helt beskrivningen. Det kändes tryggt att välja en närliggande butik som ansvarar för leveransen. Jag kommer att beställa härifrån igen.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte linser här - ytterst dålig information om att det bara var 3 st i paketet och inte 6 st. Vet inte om det var en medveten strategi för att luras men det "billiga" priset blev helt plötsligt dubbelt så dyrt. Kommer inte komma tillbaka, varken här eller i fysisk butik.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Inte Fri frakt...(39kr när man exempelvis beställer en låda linser.)
  Falsk marknadsföring ovan.