Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri frakt för medlemmar
Fri retur för medlemmar
Alltid hög kvalitet

http://www.peakperformance.com

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Peak Performance har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-05-09 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra produkter, snabb leverans, oväntat snygg låda samt bra och smidig support som jag kontaktade för reklamation.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans, grymt bra emballerat med snygg låda. Dessutom bra bemötande på kundservice när jag behövde byta storlek.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har beställt flera gånger från företaget och aldrig haft några problem. Paketen har kommit inom rimlig tid och varorna har varit väl förpackade i lyxiga lådor. Returner har också fungerat helt utan problem.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  DAG 3, fortfarande ingen orderbekräftelse eller information om var min jacka är. Ingen Leveransinfo heller trots. Trots att man valde att betala med Klarna direkt.
  Trodde ett större företag som PEAK skulle vara mer seriösa. Förstår de tidigare negativa kommentarerna.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det gick smidigt att beställa. Dock tog det något dygn längre att få jackan levererad än vad utlovats av dem, detta tydligen på grund av något "problem" på lagret(?).

  Har lagt en order hos dem och självklart behöver jag lämna mina uppgifter vid beställning. Men företaget väljer att sätta upp min mailadress för utskick av nyhetsbrev, något jag aldrig tackat ja till eller blivit informerad om. Tråkigt när ens uppgifter ska användas för annat ändamål än vad syftet var till början.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det tar några dagar innan beställningen skickas. Därefter skickas endast en del av beställningen trots att fakturan ligger hos Klarna från dag 1. Tiden tickar och man ska betala fakturan fast man inte ens har fått det man har beställt. När man tar kontakt så visar det sig egentligen att det som saknas finns inte på lager och det går inte att göra något åt det utan man måste beställa om (!?). Hade jag inte frågat så hade jag kunnat vänta på det i evighet.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte en jacka vars dragkedjor hela tiden fastnar vilket inte känns ok med tanke på priset. Deras support är helt ointresserad och tycker att detta är något jag får räkna med.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inget alls att anmärka på Peaks webshop.. Jag brukar föredra att klämma och känna på kläder jag handlar. Men när inte storlekarna fanns så var det perfekt att gå in på webshoppen och knappa hem dem. Enkelt för mig som drar medium på Peak kläder.
  Snygg webshop, enkel betalning med visa kortet, tydlig bekräftelse, 2 dagars leveranstid, bara att hämta ut på postombudet och... pricken över i, det som är bonus med att handla online - ett snyggt paket, med papp ilägg, allt nervikt i påsar med pappersblad invikta... Mycket lyxig känsla, nästan lite Apple unboxning över det hela...
  Guldstjärna till webshoppen alltså!