Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
365 dagars öppet köp
Fri frakt över 699 SEK
Snabb leverans

https://www.skatepro.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information SkatePro.se har fått betyget (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra sortiment, bra priser och kunnig personal. Men framför allt grym kundservice! När postnord slarvat bort försändelsen mitt i julruschen kompenserade SkatePro för mer än vad de antagligen hade behövt. Skickade nytt som kom fram på ett par dagar och tog över hela jiddret med postnord. Hörde dessutom av sig för att följa upp. Barnen väldigt nöjda med fin skateboard och kickbike som kunde öppnas på julafton.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Supertrevliga och snabba innan köp, efter order lagd så blev det radioskugga och ingen återkoppling alls på flera mail. 20 dagar efter order kunde jag hämta ut cykeln, som enligt dom skickades dagen efter lagd order. Missade grabbens födelsedag trots beställning 18 dagar innan födelsedagen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Stort utbud, bra information på hemsidan och leverans dagen efter beställning för mig.
 • 2020-03-02 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte en sparkcykel till en 5-åring som rostade kraftigt efter ha använts i fuktig väderlek. SkatePro vägrade försöka göra detta till en reklamation utan hävdade att jag fick köpa läget. Det framgår inte på produktsidan att produkten inte tål vatten, vilket jag förväntar mig av en sparkcykel av ett bra märke till en 5-åring.
 • Hej!
  Tack för din recension av oss och ditt köp.
  Vi beklagar att höra att din sparkcykel har rostat. När sparkcyklar oansat pris och kvalitet används i fuktigt väder kan man riskera att delarna som är tillverkade av järn eller stål kommer att rosta. Oftast är det delarna, vart sparkcykeln kan röra på sig såsom kullager och hjulbultar, då dem måste va starka och därför inte tillverkas av aluminium. Dessa delar kan dock bytas ut med reservdelar om dem inte underhålls ordentligt och rostar. Vi är lessna om du har uppfattat våra samtal som att vi vägrade att göra en reklamation, för det att du kontaktar oss och vi ser på det är en reklamation. Det är bara inte något vi kan ersätta, då det är skador på sparkcykeln som inte har uppstått på grund av ett produktionsfel men som följe av att produkten har blivit utsatt för väder som den inte tål. Om du fortfarande menar att det inte är tillfället får du gärna ta kontakt till os igen med några bilder som tydligt visar skadorna eller alternativt skicka det i retur till oss, så vi kan se på det här hos oss.
  Vänliga hälsningar
  Phillip, SkatePro

 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra produktinformation på siten. Bra alternativ för betalning och frakt. Snabb leverans och medföljande information ifall retur behövs. Precis som man vill att det ska vara.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Väldigt snabb leverans och dessutom bra att man kan betala via klarna. Tummen upp.
  Det som jag upplever inte är så bra, är att de måste verkligen lära sig att packa varorna bättre. PostNord är inte direkt försiktig med paketen vilket kräver att allt man skickar packas väl.

  Det lever butiken inte upp till. Beställde ett par skidor och de var enbart packade löst i en kartong, de rörde sig helt fritt i kartongen.. Inget extra skydd utöver kartongen.

  Väldigt dåligt !
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställde hjul till en sparkcykel och fick några andra hjul istället, påtalade detta till skatepro och de löste sig med prisavdrag istället. Fel kan alla göra men de viktigaste är hur man löser det. 
  Mycket bra av skatepro!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb process! Från beställning till leverans (Danmark > Sverige). Inget att anmärka på!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Wow! Fantastiskt bra support och fantastisk leverans och priser! Tack för superbra köpupplevelse!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Proffesionell kundtjänst och mycket hjälpsam personal, jätte proffsiga faktiskt. Behöve tips gällande alpina pjäxor och fick mer än förväntat. Beställde ett par och dom damp ner efter 2-3 dagar, tyvärr så passade dom inte mina feta fötter, så returen var lika proffsig den. Fick ett mail att pengarna har återbetalats och summa summarum mycket nöjd med all hantering. Bra jobbat
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En köpupplevelse som knappast kan bli bättre!
  Snabb leverans och fantastisk hjälpsam personal.
  Butiken följde upp köpet och undrade hur vi upplevde varan.
  Efter en kort period upptäckte vi ett fel på varan som vi reklamerade och det löstes på ett mycket smidigt sätt.

  Jag rekommenderar SkatePro mycket starkt och jag själv kommer gärna att handla från dem igen!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt hjälpsam personal. Snabb leverans och lika snabb returservice vid fel storlek! Rekommenderas!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra service av deras kundtjänst, jag som är helt okunnig på skateboard fick de svar jag behövde. Snabb leverans lade beställning på onsdagen paketet framme på utlämningsställe 24 timmar senare.