Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Sveriges största fotbollsbutik
Prisgaranti -alltid lägst pris
Årets nätbutik 2016

http://www.unisportstore.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Unisport har fått betyget (6.35)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Jag har beställt många fotbollsskor från Unisport och aldrig haft problem, leveranserna har varit snabba.
  Nyligen gjorde vi en retur och reklamation på fotbollsskor där en dobb gått sönder och jag var imponerad över hur snabbt allt gick, dagen efter det skickats tillbaka fick jag mail om att reklamationen var godkänd och ett presentkort på skornas pris, beställde nya direkt och hade nya skorna dagen efter.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Helt ok, de skickar en ny boll då den var defekt utan att jag behöver krångla med att skicka tillbaka den defekta. Dock kom en boll som jag beställde uppumpad vilket är dåligt för miljön då den tar mer plats samt så misstänker jag att någon hade spelat lite med den. Den bollen ville de ha tillbaka för att skicka en ny. Men jag är ändå nöjd med min första kontakt av företaget
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Snabb leverans och smidig support om man behöver kontakta dem.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Snabb leverans och bra service vid reklamation.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  👍😊
 • Dålig
  1 månad sedan
  Det va dåligt pågrund av leveranstid för mig stod att det skulle ta två dagar men det tog en vecka för att min leverans ska komma
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme och beklagar att paketet inte kom fram i tid.

  Jag har inte några uppgifter kring just din beställning men vet att Postnord haft problem med en del förseningar under den senaste veckan, så det är möjligt att det kan bero på detta.

  Om du vill tar vi gärna en närmare titt på ditt ärende, du är välkommen att kontakta oss på telefon, mejl eller chatt måndag-torsdag 10-19, fredag 10-16.

  Beklagar ännu en gång förseningen och önskar dig en trevlig helg!

  Med vänliga hälsningar,
  Erik, Unisportstore.se

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Utlovar "1-2 dagars leverans", så jag beställde på en söndag i förhoppning av kunna få paketet på tisdag eller senast onsdag. Unisport skickade dock ut paketet först på kvällen på tisdagen, vilket gjorde att ingen leverans kunde ske den vecka pga röd dag på torsdagen. Nu är det tisdag veckan därpå och paketet har ännu inte kommit fram, vilket väl nu ligger på Postnords ansvar. Pluspoäng för snabba svar i kundservice dock.
 • Hej och tack för ditt omdöme!

  Vi beklagar och ber om ursäkt för den försening som uppstått på din order.

  Förhoppningsvis har du mottagit ditt paket nu, annars är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst igen så att vi kan kika på det. Du kan kontakta oss på telefon, mejl och chatt under våra öppettider måndag-torsdag 10-19 och fredag 10-16.

  Med vänliga hälsningar,
  Erik, Unisportstore.se

 • Dålig
  1 månad sedan
  Sämsta mottagandet via kundservice då jag ringde för att berätta att de hade skickat en forbollströja med tryck utan prislapp eller etikett. De vill varken ta tillbaka den eller få tillbaka en liten del av pengarna. Jag hade köpt tröjan som present och skulle ge den utan etikett. De på kundservice tyckte att det är okej att de säljer en tröja utan etikett men inte reklamera en tröja som saknar etikett. Motsägelsefulla! Kommer aldrig beställa mer från de och kommer att gå vidare med detta.
 • Hej Martin,

  Tack för ditt omdöme, tråkigt att höra att du inte är nöjd med det bemötande du fått när du varit i kontakt med oss.

  När det gäller etiketten som brukar sitta på tröjorna så kan det hända att den saknas av olika anledningar. Det räknas inte som ett fel på produkten om etiketten saknas och därför går det inte att reklamera.

  Om du vill att vi tar en ny titt på ditt ärende eller om du några frågor är du välkommen att kontakta oss igen. Våra öppettider är måndag-torsdag 10-19, fredag 10-16 och du når oss på telefon, e-post och chatt.

  Med vänliga hälsningar,
  Erik, Unisportstore.se

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fungerande utmärkt 👍
 • Dålig
  1 månad sedan
  En gång i tiden var Unisportstore den bästa butiken men nu har blivit en riktigt trött site. Priserna är hyfsat låga men de verkar ha stora problem med sina lagersaldon och håller inte leveranstiderna, inte ens i närheten. Är du beredd på att vänta på en vara så handla här. Risken är dock stor att priserna gått ner på andra sidor när du väl får varan. Hoppas de rycker upp sig i snar framtid då de en gång var riktigt bra
 • Hej och tack för ditt omdöme!

  Väldigt tråkigt att höra att du upplever en försämring på senare tid. Upplever du problem i samband med en beställning så ta gärna kontakt med vår kundtjänst direkt så att vi kan hjälpa till så snabbt som möjligt.

  Vad gäller prisförändringar så försöker vi hela tiden att ha så bra priser som möjligt, och i de fall man hittar ett billigare pris på en annan svensk sida erbjuder vi prisgaranti. Du kan läsa mer om det här: https://www.unisportstore.se/blog/9118-unisport-prisgaranti/

  Vår kundtjänst når du via telefon, chatt och mejl, öppet måndag-torsdag 10-21, fredag 10-16.

  Med vänliga hälsningar,
  Erik, Unisportstore.se

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa fotbolls butik.....
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt okej pris på skorna, snabb leverans
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fungerade klockrent och bra pris på något udda lagtröja. Nöjd kund.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Fick avisering på en bevakad produkt. Gick in på Unisportstore. Fanns 1 par av de aktuella skorna, och i min storlek. Perfekt. Beställde och betalade via Klarna. Snabb leverans. Helnöjd. Men nu kan det tilläggas att jag var snabb. Tydligen bara 1 par de lade ut. Jag förstår om ngn som gått in efter en kvart och sett att det var slutsålt vart besviken. Jag är dock nöjd.
 • 6 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Varan slutsåld men på Prisjakt står det som
  tillgänglig. Inte första gången det händer och är något dem borde fixa .
 • Hej!

  Tack för din feedback, tråkigt att höra att du haft problem med slutsålda produkter som visats hos Prisjakt.

  Produkterna som visas på Prisjakts hemsida hämtas automatiskt från vår hemsida en gång om dagen. Om en produkt säljer slut hos oss kan den fortfarande visas som tillgänglig på Prisjakts sida fram till nästa gång Prisjakt hämtar information om våra produkter.

  Att den står som tillgänglig på Prisjakt trots att den är slut hos oss händer tyvärr då och då, men är inte speciellt vanligt. Om du har upplevt detta problem vid flera tillfällen vill vi absolut höra mer om det.

  Har du några exempel på produkter som varit slut men ändå stått som tillgängliga här på Prisjakt, mejla oss gärna på support@unisportstore.se så undersöker vi om det kan finnas några problem som vi eller Prisjakt inte känner till.

  Med vänliga hälsningar,
  Unisportstore.se

 • Usel
  7 mån sedan
  Beställt skor där leveransen var 3-6 dagar ringt dem efter 7dagar och dom vet varken om varan finns eller när den ska skickas iväg skyllde på att dom hade mycket att göra? ? Dom erbjöd mig makulera beställningen trots att hemsidan visade varan i lager och lev tiden ? Mycket dåligt upplevelse.
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme och beklagar den dåliga upplevelsen du har fått i samband med ditt köp.

  Det stämmer att vi har väldigt mycket att göra just nu men det är självklart ingen ursäkt för att leveranstiden inte kan hållas på din beställning, eller att vi inte kan ge ett tydligare besked om leveransen.

  Kontakta gärna vår kundtjänst så ska vi kika på en lösning och kompensation som kan matcha den besvikelse du känner. Våra öppettider är 10-21 måndag-torsdag, fredag 10-17 och du når oss på telefon, e-post och chatt.

  Med vänliga hälsningar,
  Unisport

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  UPPDATERING: Efter att återigen ha varit i kontakt med Unisportstore, så skickades produkten igen, och den här gången var den mycket välemballerad. Det tog sin tid, men mitt omdöme nedan är inte längre aktuell, då jag har fått min vara samt att jag hoppas att Unisportstore tagit till sig kritiken de har fått.

  Ett stort tack till Erik på kundtjänst som hjälpte mig hela vägen.

  Efter att ha läst några goda omdömen här på Prisjakt så tänkte jag ge Unisportstore ett försök, ett beslut jag senare fick ångra.

  Jag beställde en vara, som blev helt förstörd vid leveransen. Det är enkelt att skylla på Postnord i det här fallet, men när jag såg hur varan var paketerad(i en påse(!) för övrigt, och jag kan även tillägga att det var en ömtålig vara.) så förstod jag anledningen.

  Jag kontaktade kundtjänst, och efter lite om och men så fick jag en ersättningsvara som skickades dagen efter.

  När jag väl hämtar “paketet” ser jag att varan har paketerats på ett identiskt sätt som första gången?!

  Jag kontaktar kundtjänst igen, och får då svaret att ingen ersättningsvara kan skickas innan jag har returnerat varan jag beställde.

  Det är lätt att tänka att jag bara ska skicka tillbaka varan, men eftersom felet berodde på Unisportstore så blev det en principsak. Jag förstår inte hur svårt det kan vara att lämpligt paketera och emballera en vara, speciellt när man redan har haft två chanser på sig.

  Kundtjänsten följer ju bara företagets policy, men jag bemöttes av en usel hantering den andra gången. Ta era pengar och handla hos en riktig nätbutik istället. Aldrig mer Unisportstore.
 • Usel
  7 mån sedan
  Håller inte utlovad leveranstid. Ligger i Danmark och ger sken av att vara Svensk.

  Säljer kinaimportkläder i otroligt dålig kvalitet till "reapris".
  Köpte en en träningsoverall med märket Diadora 4XL. Rekommenderat pris över 1000kr nu 200kr.
  Dåliga sömmar, felsydd, trasigt innerfoder, muddar utan resår, otroligt tunt och skört tyg.

  Håll er borta. Skojare.
 • Hej och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme även om vi så klart alltid hoppas skapa bättre upplevelser än den du har haft.

  Den utlovade leveranstiden stämmer för det allra mesta, men under särskilda händelser som exempelvis Black Friday kan det uppstå förseningar på grund av väldigt många beställningar. Vi försöker aktivt anpassa informationen om leveranstid baserat på antalet orders men någon gång kan det bli fel. Vi beklagar självklart detta och du har naturligtvis möjlighet att häva köpet om så är fallet.

  Det stämmer också att vi har vårt huvudkontor och lager i Danmark men vi har varit ett registrerat svenskt företag sedan 2012 samt certifierade med Trygg E-handel. Alla som arbetar med Unisportstore.se är svenskar och fokuserar på att ge svenska konsumenter den bästa möjliga servicen.

  Gällande produkterna som säljs på vår hemsida är det 100% originalprodukter som köps in direkt från tillverkarna. Vi är en av ett fåtal globala partners till världens största sportmärken som får tillgång till hela produktportföljen och det finns således ingen anledning till att vi inte skulle ha originalprodukter. Däremot så finns det originalprodukter i varierande kvalitetsnivåer från tillverkarna. Om du inte är nöjd med den produkt du har köpt, eller om det är något fel på den, så kan du naturligtvis returnera eller reklamera produkten och få dina pengar tillbaka. Returer är alltid kostnadsfria hos oss.

  Du är alltid välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst så att vi kan hitta en lösning oavsett vad det gäller. Du kan nå oss på telefon, chatt eller e-mail mellan 10-21 måndag-torsdag och 10-17 fredag.

  Med vänliga hälsningar,
  Unisport

 • Usel
  11 mån sedan
  Sparka er IT-ansvarig. Flera beställningar som inte kunnat gjorts p.g.a hemsidan lägger av och man orkar inte leta upp alla varor igen. Håller ni på och ser över hemsidan och driften av denna?
  Just nu detta felmeddelande:

  "Sidan fungerar inte
  www.unisportstore.se skickade ingen data.
  ERR_EMPTY_RESPONSE-!
 • Hej!

  Kontakta gärna vår kundservice via telefon, mejl eller chatten på hemsidan om det är något vi kan hjälpa dig med. Vi har öppet mån - tors 10-21 och fre 10-17 och hjälper gärna till om det är något.

  Mvh
  Unisport

 • 2018-07-17 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enormt bra utbud, bra priser och helt fantastiskt snabb leverans.

  Vi hittade skorna vi sökte till absolut lägsta pris på marknaden.
  Beställde kl 21 på lördag (!) kväll. På måndag lunch kommer ett mail att skorna är komna, och strax därefter var de uthämtade. Ca 1,5 dags leveranstid, och då var det på helgen. Helt otroligt!
  Vi kommer definitivt handla igen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra. Fick det jag beställde snabbt och lätt till ett bra pris.
  Rekommenderar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Världsklass. Handlar allt som hela familjen behöver för sportaktiviteter. Finns inget att klaga på
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabb och bra service ! Och Snabbaste leveransen !
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mkt bra support! Ändrar storlekar enkelt utan krav.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra utbud av fotbollsrelaterade produkter. Väldigt bra kundservice av företagets trevliga och tillmötesgående personal. Vid de tillfällen jag via email kommunicerat med anställda på Unisport har responsen på mina frågor kommit omgående. Snabb leverans och enkel returhantering. Helnöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt fantastisk service av en viss Jonas. Hjälpsam och tillmötesgående. Han räddade min pappas födelsedagspresent efter brist i kommunikationen här hemma och vi fick våra varor levererade inom 24 h efter beställlning. All eloge till honom och er!

  //Mia
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har handlat en hel del från Unisportstore och det funkar perfekt varje gång. Snabba leveranser och man får vad man förväntat sig. Bra fakturahantering.

  För någon vecka sedan upptäckte jag att spännveven på vår M-trainer gått sönder. Tänkte att det är väl ingen ide att försöka få på garantin, M-trainern var nästan tre år gammal. Såg då att varan hade tre års garanti. Mailade Unisportstore, fick svar efter någon timme att de skulle ta det vidare med leverantören. Innan dagen var slut hade jag fått ok, de skickar en ny. Några dagar senare kom en ny vev i brevlådan utan någon kostnad eller snack. Grym service från trevlig personal! (Erik)!

  Kan varmt rekommendera att handla från Unisportstore som även tar hand om kunden flera år efter köpet!

  Mats
 • Hej Mats,

  Tack för ditt omdöme som höjer stämningen på kontoret och stärker vår teamkänsla :)

  Tveka aldrig att kontakta oss om det är något.

  Ha det gott!
  Mvh
  Jonas P

 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Hey Unisport,This is mohamed buya Turay 32B Nyforsgatan Eskilstuna.I have been waiting for this stuffs i have been ordered since last week Friday 26 and I never received them uptill now why?
 • Hi Mohamed, hope all is well with you and thanks for your comment here on Prisjakt. I see that you have picked up your order today at 3pm and we hope that you like the products. There was an issue with your order at first so we tried to call and email you May 31st. If you wish to know more about this please get in contact with our Customer Service at 0158800803, email support@unisportstore.se or livechatt on the website. Have a great weekend!

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Finns absolut inget att klaga på. Har gjort en del köp. Har aldrig haft något problem med returer eller reklamationer. Fått alla produkter inom 2 arbetsdagar.
  Bra och tillmötesgående kundtjänst när man behöver kontakta dem.
  Bra priser dessutom med en mängd olika erbjudanden hela tiden.
  Grymt utbud!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  beställde fel men fick hjälp av kundtjänst kunde skicka tillbaks varan samt fick hjälp o beställa en ny av en MYCKET trevlig personal
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde ett par Nike löparskor för ett bra pris med en supersnabb leverans, kan varmt rekommendera att handla hos Unisportstore!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Utan tvekan den proffsigaste nätbutiken jag handlat på. Supersnabb leverans, hantering av returer och proffsig chatsupport. Det bästa utbudet av fotbollsskor jag stött på och priserna är helt rimliga, aldrig överpris och ofta bra prissänkta alternativ.

  Ska ni köpa fotbollskor eller tillbehör så bör ni testa Unisport. Högsta betyg utan snack!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra erbjudande på nike air max tavas 842,40 SEK med studenterbjudande från mecenat.

  Snabb leverans, fri frakt & retur!

  Kommer definitivt att handla här igen i framtiden, kan inget mer än att rekommenderas.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  5 stjärnor utan tvekan, fin service och support. Bland det bästa jag mött, helt ok priser, supersnabb leverans. För mig som kund är det viktigt med service inte bara före ett köp utan även efter och där ligger Unisports i framkant så 5 stjärnor är givet, bra jobbat!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans, bra service och support, massa matchtröjor!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Deras lagerstatus på hemsidan stämde inte. De ringde samma dag och meddelade och vad otroligt trevliga, så beställde en annan produkt som skickades samma dag.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans, men det är också det enda jag är nöjd med.
  Deras storleksmått stämmer inte alls, och när jag reklamerade produkten fick jag svaret att jag mätt fel.

  Trycket var både skrynkligt och snett, men detta var heller inget dom kunde se.

  Extremt oproffsigt och helt ointresserade av att hjälpa kunder.
 • Hej,

  Vad tråkigt att du endast var nöjd med vår snabba leverans.

  När det gäller tröjor med tryck så är det viktigt att välja rätt storlek eftersom när de anpassas med tryck efter kundens önskemål kan de inte returneras. Dock kan de givetvis reklameras om något är fel.

  På de allra flesta tröjor har vi en storleksguide som ger vägledning inför köpet. Använde du dig av denna? Det kan förekomma mindre avvikelser på storleksguiden men inte mer än 1-2 cm. Skulle det vara mer än det kan du givetvis skicka in tröjan för reklamation. Kontakta gärna vår kundtjänst för att få hjälp med ditt specifika ärende.

  Vänliga hälsningar,
  Unisportstore.se

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snabb leverans och lägsta pris, köpte ett par Nike löparskor. Supernöjd :)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otrolig snabb leverans. Köpte ett par artiklar igår vid 14:30 tiden och fått dem hem idag kl 11:00.
  Bra kundservice och bred sortiment...
  Värd att kasta ett öga på Fynd sidan...
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket snabb leverans! Beställde på onsdag kväll, fick skorna på Fredag förmiddag!
  Förpackat mycket väl! Kommer beställa där igen!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra affär, aldrig beställt från dom förut
  Gjorde beställningen på en lördag, fick ett mail på söndagen att orden behandlas och packas från Danmark
  Fick packet på tisdagen, vilket jag tycker är mer än godkänt

  Gjorde samtidigt en beställning från XXL och lekmera

  XLL leverade paketet på onsdag

  Lekmera på Fredagen