Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Batterioutlet har fått betyget (2.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Tog 2 månader innan de ens bekräftade att jag beställt ett iphone 6s batteri sen 2 veckor innan det kom fram. Skickade flera mejl om retur men inget svar. Oseriöst företag!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Beställde et Iphone 6s batteri. Jag har inte fått batteriet ännu och jag har varit över en månad. När jag ringer eller skriver ett mejl svarar de inte.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Säljer kinabatterier till överpris. Lika lång leveranstid som om man skulle beställa direkt från Ebay. Har beställt till neato xv och har ej fått dessa efter 3 veckor. Undrar om de byter ut paketomslaget, eller om det levereras direkt till kunden med kinesisk etikett. 2 stjärnor enbart för snabba svar i kundservice vid fråga om oklarheter.
 • 2018-08-21 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde fem stycken CR2354. Fick dessa dagen efter beställning. Betalade 89:- inkl. frakt vilket är ungefär vad andra tar för ett batteri. Grymt nöjd!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sämsta affären, undvik!
  Köpte ett macbook batteri som svällde upp efter knappt ett år. Inget fel på batteriet menar dom, det ska vara så, ingen garanti gäller heller. Originalbatteriet svällde efter sex år, detta efter ett, inte värt med andra ord. Batteriet slog även ut mitt moderkort så jag fick byta det för tvåtusen. Otrevligt bemötande när jag hörde av mig. Fuskfirma!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lång leveranstid, fick avbeställa min order pga att den inte skickats ut.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra leveranstid och fantastisk service! Köpte en laddare som ställde till lite problem men den vänliga supporten guidade mig genom teknologins djungel och ordnade sedan en ny laddare när problemet inte gick att lösa. Inget strul och inget tjafs och det faktum att det gick snabbt att få hjälp när det krånglade sätter ett leende på mina läppar än idag. Ett föredöme inom e-handeln! Tack!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte ett kamerabatteri under en helg, fick onsdagen efter. Måste säga att jag var lite tveksam först, då detta batteri kostade 149 kr medans originalet kostar runt 700. Då var det även 1800 mAh till skillnad från originalets 1500 mAh. Men jag är riktigt nöjd i varje fall, kommer att köpa här igen!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde en laddare till Samsung Ativ Tab 7 till ett riktigt bra pris från denna butik utan några som helst problem och leveransen blev som utlovad (1,5 dag) med låg frakt (29:-).
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte ett extrabatteri till min Olympus kamera.

  Ordinarie pris på detta märkesbatteri ligger på 690 kr och Batterioutlet's batteri kostar 129 + 29 kr frakt. Ärligt talat förväntade jag mig inte så mycket för det här priset utan beställde mest på kul.

  Batteriet levererades snabbt. Beställdes en fredag och kom fram på måndagen därefter.

  Batteriet har samma form och funktion som originalet, passar i både kamera och laddare och har samma volt-tal. Båda är litium-jon batterier. Det enda som skiljer dem åt visuellt är en blå klisterlapp.

  Blev glatt överraskad.

  Edit.
  Tittar man närmare på batterierna så har standardbatteriet 1150 mAh och det billigare kopia-batteriet 1500 mAh. Dvs. kopian har bättre prestanda om man får tro deras egna förtryckta uppgifter.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hej

  Vill bara säga att Ni på Batterioutlet sköter affärerna riktigt bra!
  Jag fick min laddare idag på posten, beställde den igår förmiddag. Det är så här man ska ta hand om sina kunder! Det finns inget att klaga på.
  Bra respons via mail om hur långt ordern kommit osv. Lättnavigerad sida, bra med betalningssätt att välja mellan. Ett stort plus för att ni har Paypal. Inte många som har det idag, synd att dom inte förstår enkelheten & tryggheten med det.

  Ett par småsaker som man kan förbättra; Lite mera info om företaget, någon bild på er som jobbar där, så blir sidan mera personlig och känns tryggt att se att ansikte man köper ifrån. Då eftersom ert företag trots allt är ett litet ett så känns det lite bättre.
  Samt att bilderna är ganska lågupplösta när man förstorar dem. Lite svårt att se om man ska jämföra mot sitt original här hemma.

  Ja, det var mina små tankar om er. Som sagt, inget att klaga på egentligen. Fortsätt att ta hand om era kunder lika bra som jag fick er service, så finns det inga begränsningar hur lång ni kan gå. Jag kommer garanterat att rekommendera er till all jag känner, och kommer att fortsätta köpa mina ersättningsbatterier och laddare hos er.

  Tack igen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mailade först till företaget på Måndag kväll, fick svar Tisdag morgon. Var lite osäker på priset, då det var lägre än många andra sidor. Fick till svar att priset stämde, så vi beställde ett par nya batterier till vår robotdammsugare Neato xv-15 på onsdagen.
  499-: + 29 :- i frakt, billigaste på amazon ligger runt 600-700 hundra.

  På torsdag fanns batterierna i brevlådan när man kom hem ifrån jobbet, grymt !
  Vi vet dock ej kvalitén på batterierna än. Men enligt spec. på batterierna så är dom bättre än original.

  Kan rekommendera butiken varmt, åtminstone vad gäller service och pris.