Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Stort knivsortiment
Fri frakt
God service

https://www.lamnia.com

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Finland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Engelska, Finska.

Detaljerad information Lamnia har fått betyget (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Snabb leverans ! Inga problem !
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket bra! Snabb och felfri leverans samt bra priser. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  De bästa priserna, sjukt snabb frakt och utmärkt service ^^
 • Dålig
  8 mån sedan
  hemsidan borta 2020-06-16
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Handlat av dom i flera år nu och alltid funkat bra. Tydliga med om saker finns i lager och alltid skeppat så fort dom har grejerna. Det jag köper finns oftast inte i sverige så oklart vad (och varför) folk köper som är billigare i sverige.
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Blivit alldeles för dyrt att handla här. De flesta knivar kostar nu för tiden ca 300:- mer än i svenska butiker. Kollar man prishistorik på prisjakt kan man se att dom 'hetshöjjer" priserna med runt 200 kronor regelbundet flera gånger varje år och sänker sen tillfälligt vid högtider m.m.

  På det har service blivit sämre. Får man hem en kniv som har brister, är glapp m.m. får man inte längre skicka tillbaka den utan nån typ av förhör där man måste redogöra för vad som är fel och om det går att fixa själv. Efter lång debatt får man iallafall betala för frakt själv och hoppas på det bästa.

  Gällande frakten så förväntar jag mig att paketet levereras till dörren som utlovat. För det fraktpriset ni tar ut förväntas frakten fungera. Ofta levererar ups det till nått utlämningsställe när dom inte orkar gå till min dörr. Ungefär 6 av 10 paket får jag hämta ut själv.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Grymt sortiment, snabb leverans men på tok för dyr frakt och gränsen för fri frakt är för hög. Ok om man ska köpa en dyr grej,men för en kniv för 300 eller 400 att betala 129 i frakt för ett ändå litet paket, det blir inte värt det. Det enda jag drar av stjärnor för.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grymt bra utbud av knivar från mängder av olika tillverkare. Snabb frakt och ok pris.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket bra. Jag råkade beställa fel, men det löste dom klockrent. Hade trots det beställningen i handen på en och en halv dag.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har beställt ett flertal gånger och det har alltid gått snabbt och utan problem. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Billiga produkter, dyr men riktigt snabb frakt. Rekommenderas.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabbt och smidigt. Har handlat flera gånger, frakten med UPS tar under 24h från Finland...Postnord har mycket att lära. Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en helt nöjd kund! Jag beställde en Edge Pro Professional 4 via webbshoppen. Men jag glömde en "Small Knife Attachment" så jag mailade och frågade om jag kunde lägga till den, de var då hjälpsamma och bad mej beställa den på en separat order så skulle de fixa det. De sampackade sedan ordrarna och krediterade den extra frakten som ju debiteras automatiskt på en ny beställning. Det kom flera mail som visade hur ordern behandlades. Leveransen kom väl paketerad, allt var helt och snyggt och i sin ordning.

  Jag beställer gärna fler gånger från Lamnia.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har handlat från Lamnia ett flertal gånger de senaste 3-4 åren och aldrig haft några problem men företaget. Däremot har transportfirmorna i Sverige strulat vid något tillfälle.
  Beställer jag till en adress i Stockholm så får jag sakerna oftast inom 24h, utanför Stockholm så kan det ta några dagar extra. Vid ett tillfälle kunde inte DB Schenker hitta sitt ombud.

  Lamnia har bra kundbemötande, stort utbud, bra priser och dom har aldrig varit svåra att göra med vid t.ex. reklamationer.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde en vara och skulle få den till mitt ombud 5 km bort efter 1-2 dagar. Det gick en vecka och sen får jag ett sms där jag skulle välja var jag ville hämta paketet. Samtliga ställen i en annan kommun och det närmaste 75 kilometer bort.
  Några minuter senare ringer telefonen och en person från fraktbolaget undrar om jag är hemma nästa dag så de kan köra ut paketet hem till mig. Jag svarar förvånat att jag kan hålla mig hemma. Nästa dag kommer och går och inget paket kommer. Jag ringer firman som säger att de inte har något paket till mig trots att personen som ringde mig dagen före jobbar där och att jag ska prova ringa en annan firma som de köper tjänster av. Från det stället får jag veta att paketet fortfarande inte kommit fram och att de räknar med att köra ut det senare under veckan. Tre dagar senare kommer paketet.
  Yxan var 300 billigare på lamnia än på affärer i Sverige där jag handlat tidigare och fått varorna inom två dagar. Jag kommer inte att handla på lamnia igen även om det inte är deras fel att fraktbolaget strular, jag betalar hellre några kronor mer och slipper allt strul.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uselt. Längre leveranstider än prylar från Kina. Priserna är inte tillräckligt konkurrenskraftiga för att det ska vara värt att handla här. Faktum är att det mesta går att hitta billigare i Sverige med 1-2 dagars leveranstid. Det går heller inte att spåra paket på ett tillfredsställande sätt. Kommer ej att handla här igen.

  Idag är det den 1/3. Jag har fortfarande inte fått min order från 20/2
 • Sorry, I have to reply in English to make myself clear enough.

  First of all, we are deeply sorry for the long delivery time and all the
  confusion.

  We got notified 2 days ago that schenker (swedish operator of GLS) has
  received the parcel, but the parcel is empty. The item has been lost or
  stolen on the way from Finland to Sweden. Schenker should have notified
  you about this, but obviously they did not. We have shipped you a new
  product yesterday. We hope you receive it as soon as possible.

  Normally our orders get to Sweden in 1 business day with UPS delivery, but
  in this case the item was larger and went with GLS. We have made some adjustment and next time you will be able to select UPS for free.

  Once again, sorry for the inconvenience.

  Lamnia

 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag får börja med att säga att jag INTE har varit i direkt kontakt med Lamnia om det här, men har skrivit en recension om det på TrustPilot. Där har jag fått svar att detta är rutin för att säkerställa att det de skickar är som det ska. Då det finns relativt lite att gå på för att säga hur bra butiken är och jag inte har haft erfarenhet av dem tidigare ger jag det här betyget baserat på att jag ser ett system kan missbrukas oavsett om intentionerna kanske egentligen är goda.

  För ett tag sedan beställde jag ett multiverktyg härifrån, inga problem med frakten eller något. Kom hit i rimlig tid. Multiverktyget jag hade beställt kom dock med en bruten förpackning, dvs. tejpen som skulle sluta förpackningen var uppskuren.
  Detta kan tyckas vara en liten detalj, men returrätten gäller enbart en OANVÄND produkt. Hur man avgör om den är det eller inte hos Lamnia vet jag inte, men rimligtvis börjar man med att kolla om förpackningen är öppnad eller inte. Som det verkar nu öppnar Lamnia alltså en del av det de skickar rutinmässigt för att kolla att allt är som det ska. Detta är givetvis en god idé, men då returer enbart godtas för oanvända produkt skulle detta också kunna innebära problem, eller till och med missbrukas, då en kund vill returnera en produkt.

  Detta skulle enkelt kunna åtgärdas genom att bara bifoga någon form av skriftligt bevis på att Lamnia har öppnat produkten för att kolla att allt funkar, och att man trots detta har rätt till en retur i 14 dagar. Tills de gör något åt detta känner jag inte att detta görs bra nog.
 • Hello!

  Sorry for late reply. The items in not considered used, if the box has been opened and the seal has been broken. It is understood that the seal has to be broken in order to inspect the product by the consumer or the seller. The return right applies normally.

  Kind regards,
  Lamnia

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag behövde beställa ett antal produkter som inte fanns att beställa i Sverige eller så var man tvungen att beställa från 3-4 leverantörer för att få tag på dessa. Lamnia har välbeskrivna produkter och till skillnad från många näthandlare har dom rensat ut bottenskrapet så att man kan vara säker på det man hittar hos dom är en bra eller mycket bra produkt. Skönt om man inte redan är världens expert på varor man ännu inte äger.

  Det enda som inte blev perfekt för mig var den längre leveranstiden (9 dagar om jag minns rätt) och att man får göra en utlandsöverföring. Utlandsöverföringen är väl beskriven i den instruktion man får på mejl och jag lyckades göra den rätt smidigt.

  De är lite dyrare men de har massor av bra varor som inte finns i Sverige och man blir hänvisad till utländska handlare i många fall ändå. Rekommenderar dom om du inte är expert och riskerar att köpa skräp annars. Deras info är så bra att jag ibland använt deras hemsida som uppslagsverk för att hittada data på ståltyper mm snabbt :)
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otrevlig support, dåliga fraktavtal och retur avtal!
  Låter kunden finansiera returer och byten.

  Aldrig mer, bättre att välja knivbutik.se, wanderoo.se, survivalstore, tacticalstore mfl. I Sverige!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snabb leverans och ett riktigt bra utbud! Det kommer bli fler inköp gjorda från Lamnia!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Snabba, hyfsat billiga, gigantisk utbud (Av knivar)! Är inget som finns att direkt klaga på.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket fint urval av produkter. Ofta väsentligt mycket billigare än svenska konkurrenter.
  Beställde en Benchmade 484. Levererades inom en vecka. Allt fungerade perfekt. Min intryck är att leverantören Lamina är mycket seriös. Har dock inte behövt kontakta deras support, men vad jag hört av andra så skall den vara förträffligt bra.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte en P6600, snabba svar på mina frågor, snabb leverans till sverige
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Är sedan flera år tillbaka kund hos Lamnia, och har alltid fått lika trevligt bemötande.
  Suverän service och otroligt bra priser.
  Aldrig problem med leveranser, de flesta varor har skickats samma dag som beställning gjorts och lämnat Finland inom dygnet.
  (Svenska posten brukar därefter ta ca.2-3 dygn på sig, så ca.3-4 dagars leveranstid från beställning)
  Mycket bra komunikation per mail, om jag har haft frågor beträffande produkter, oftast svar inom dygnet.
  Klart den bästa "outdoor" firma jag har handlat av inom EU.

  Tack Lamnia!
  Med ytterst vänlig hälsning och stort TACK för suverän service
  Peter/Qinti
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Höjer och sänker priser dagligen med en krona på vara som inte finns i lager. Luktar slug marknadsföring.

  Uppdatering: fick svar från dem och det har att göra med hur €/SEK-kursen ändras.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställde en Suunto-klocka för bara en vecka sedan och fick den levererad bara några få dagar senare. Är än så länge mycket nöjd med deras snabba service!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställde söndag kväll, skickat till mig på måndag morgon klockan 10. Fick paketet på torsdagen. Grymt utbud på knivar och bra pris. Sjukt nöjd! Kommer handla här igen!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag rekomederar dem varmt hade inga problem med min order.
  Bra priser och snabb leverans med tanke på att de håller till i södra Finland (3-6 dagar).

  Nöjd man i Norrbotten..