Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Vi köper och säljer begagnade
Apple produkter. Samt ett bra
urval av tillbehör. Snabb lev.

https://mresell.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information mResell har fått betyget (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  8 mån sedan
  Lämnade in en telefon i OK skick och fick ett uppskattat pris som jag godtog. Efter att mresell tittat på telefonen fann de massvis av fel och ansåg att telefonen behövde återvinnas och jag skulle få 50kr. För att få tillbaka telefonen skulle jag behöva betala nära nog samma belopp som de först värderat den till. Jag har full förståelse för att en tekniker kan hitta fel jag som användare missar, men hela affärsidén känns nu som ett lurendrejeri. Jag som konsument har ingen som helst möjlighet att kontrollera företagets påståenden om telefonens skick och är i underläge när de håller telefonen som gisslan. Hur vet jag att de ens återvinner telefonen och inte säljer den vidare? Aldrig att jag skickar iväg något till mresell igen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Snabb leverans. Bra utbud. Fick hem en macbook som skulle ha repor och bucklor men har hittills inte hittat några som skulle ge endast 3 stjärnor. Blev väldigt överraskad över hur bra maskinen funkade och hur väl skött den föreföll att vara. Hade lite svårt att komma i kontakt med dem via telefon men de svarade snabbt på meddelanden via ordersidan.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Hade man kunnat lämna 0 stjärnor hade jag gjort detta. Helt otrolig dålig kommunikation. Har haft min dator i två månader och svarar inte på mail. PGA att man vill ge en bra kundupplevelse har man stängt av sin telefon. Helt galet.

  De har inte någon som tittar på sakerna in house heller verkar det som.

  Min dator skickades iväg flera veckor innan jag får svar på värdering. När de inte ens lyckas ge mig ett pris efter flera veckor så ber jag dom skicka tillbaka datorn. De skrev att den kommer att skickas snarast. Detta var i mitten av april!

  OBS håll er borta. OTROLIGT USEL BUTIK OCH OSERIÖS HANDLARE.
 • 2020-05-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köpt och returnerat produkter det har fungerat helt ok med bra priser och tydlig information
 • Dålig
  1 år sedan
  Mer eller mindre lurendrejeri. Rekommenderas EJ!
 • Usel
  2 år sedan
  Inte så imponerad! Sålt två produkter till dem som i mina ögon varit felfria men de har hittat småfel och vill sänka priset! Även vid retur tog det 4 veckor för dem att kontrollera produkten och returnera pengar!

  Inte så snabba med utbetalningar heller, kommer vända mig till någon annan i framtiden!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag köpte en Iphone via mResell och är mycket nöjd. Mobilen överensstämde bra med beskrivningen av skicket och leveransen var snabb.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Sålt några stycken iphones och ipads till mTorget(mResell som dom heter nu) och har gått väldigt smidigt, pengar inom utlovad tid. Köpte också en iphone SE som jobbmobil för någon månad sen som har fungerat perfekt :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket Nöjd, snabb leverans, bra service och bra priser och bra produkter även faste de är begagnad....:)
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Priserna som anges stämmer inte överens med verkligheten, jag skulle sälja min iPhone 6 plus som är i nyskick och fick ett OK erbjudande på hemsidan. När de sedan emottagit telefonen skickade de ett mail där det stod att erbjudandet har förändrats och att jag kan välja att antingen tacka ja till det eller att få tillbaka min telefon men att jag då skulle få betala en avgift för undersökning av telefonen som ligger på 200 kr samt frakten. Väldigt dåligt tycker jag, välj ett annat företag som köper/säljer Apple produkter, finns ett hav av dessa.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har köpt ett par produkter från mTorget och dom har alltid levererade produkter som jag personligen tycker övergår vad jag förväntar mig av ett brukt produkt. Super nöjd.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har alltid fått superbra service av mtorget och kommer att fortsätta att köpa mina Apple från dom. Dom har alltid motsvarat mina förväntningar och skönt att man har garanti som trygghet även fast det är begagnat.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med mtorget, fick min mobil som var i mycket fint skick för ett väldigt bra pris. Snabb frakt.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkade bra, åkte och hämtade datorn i Hammarby sjöstad.
  De skulle dock kunna redovisa battericykler på hemsidan för datorerna.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag säger inte handla inte härifrån utan jag berättar min upplevelse så får du bestämma det själva om du vill det.
  För det första beskrivningen på Iphone 6s stämde inte alls. Det skulle vara i "mycket bra skick" men tiotals repor på skärmen och bulk på sidorna telefonen var mest i ok skick. 6000kr(helt ny på affären kostar cs 6700-6900 ) för en ok skick telefon? Nej det jag tror inte!
  För det andra det står inget information om telefonen kommer med sin originella förpackning och för 6000 kr tror man att man ska få en förpackning, Så var inte läget med denna beställningen. När jag frågade om varför saknades informationen om orginala boxet sa de att jag skulle själv klura ut det genom att titta på deras andra annonser där det står att original box kommer med. Jasså, så hur lat är ni att lämna ut denna informationen eller ni vet att en telefon utan orginal box tappar kraftig värde och ni selektivt vägrar lägga ut denna information känns lite listigt i det minsta.
  Så om i slutändan köper man telefonen med allt saknade och missledande information, mToregt har en sista överraskning för er som vill returnera telefonen som är inte nöjda med. Yes, retur frakten som ni själv stå för, det måste vara företags post! För er som inte vet vad det betyder, well, det betyder du ska betala minst 210kr frakt på en en telefon som väger knappast 200gr utan sin originella box. Saftigt va! Yes, för er som vägrar skicka det med företags post, japp då får ni enligt de riskerar 150kr straff avigt. Det är svårt att tjata om det när de redan har dina pengar. Så avgör det själv, är det värt att handla härifrån, nej säger jag för min del, det kostade mig 210kr och endel jobbiga konversation att få reda på.
  Lycka till!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra. Fick en iPad som hade ett hårdvarufel men var bara att skicka tillbaka och fick en annan likvärdig utan problem. Mycket bra support hela vägen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  De höll vad de lovade: en nästintill ny mac-produkt för ett bra pris. De hade fått en 10:a om de inte vore för att man faktiskt måste betala för frakten (80 kr).
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Utmärkt service, både innan och efter köp av macbook pro. Ett väldigt trevligt bemötande vid kontakt. Mycket snabb leverans och bra pris. Jag kommer att återkomma som kund och rekommenderar mTorget varmt.
  Susanne
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Sålde min Ipad innan jul till mtorget och hade pengarna på kontot dagen efter. Har nu köpt en MacBook Pro för halva priset mot nypris och är supernöjd med servicen. Som fd PC anv behövde jag lite extra hjälp att komma igång. Även det fick jag snabbt o effektivt.