Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Storbritannien. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Parfym Klick har fått betyget (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  4 mån sedan
  Avråder från köp av detta företag.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag har köpt parfymer hos Parfym Klick och är missnöjd.Doften håller inte länge. Jag kommer aldrig beställa parfymer hos dem.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket nöjd! Hittade ett exemplar av min favoritparfym som inte tillverkas längre, vilken lycka!

  Äkta vara - både flaska och förpackning ser ut exakt som de ska och doften stämmer. Kollade till och med batchnumret som visserligen är från 2015, men det är ju inte så konstigt eftersom doften inte tillverkas längre. Samma batchnummer som förra flaskan.

  Det gick snabbt att få hem parfymen och den var dessutom billig. Förpackningen var liiite misshandlad men det stör mig inte det minsta eftersom den ändå åker i soporna och själva flaskan var oskadd. :)
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har aldrig haft några problem med mina beställningar härifrån. Får alltid det som utlovas även om det har hänt att det har varit saker som returnerats av någon annan och sen sålts vidare igen till samma pris, dvs oinplastad och öppnad förpackning.
 • Usel
  1 år sedan
  Står att det skall finnas i lager men när man klickar in så har dom produkter i mindre förpackningar till ett högre pris! Uselt!
  Som tidigare har skrivet : Falsk Marknadsföring!

  Prisjakt vänligen var lite mer observant på oss som använder er och recenserar.
  Om fler än hälften ger uselt betyg att produkter ej finns. Vad är då vitsen med att ha med dessa??
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställt flera gånger. Allt fungerar och varit utmärkt!
 • Dålig
  1 år sedan
  Falsk Markandsföring
 • Usel
  1 år sedan
  Calvin Klein One 200 ml för 200 kronor billigt va? Annonseras på Prisjakt, när man trycker på länken så är det en Deo! Falsk marknadsföring!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  De är snabba med bekräftelse och ivägskick. Betäller och efter ca 1 vecka så har jag det på ICA (mitt ombud). Inga konstigheter här alls. Gillar dessutom sajten • upd: Har nu handlat här fler gånger och rekommenderas starkt.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kööööp absolut ingenting från det här företag! Jag inhandlade aqua di gio parfym därifrån för ca 1 månad sedan. Parfymens ordinarie pris låg på ca 700 kr och den hade gått ner till 260 kr vilket var ett fynd! Jag har använt aqua di gio i flera år, en sak var säker, det som jag fick var inte aqua di gio!

  Jag hörde av mig till dem och konstaterade att lukten försvinner efter 2 timmar, luktar totalt annorlunda, förpackningen ser annorlunda ut. Tog det till åhléns för att jämföra, där sa även butikspersonalen att det inte är en Aqua di gio som jag hade köpt.

  Tog kontakt med parfym-klick, skickade tillbaka varan kostade mig 98 kronor i frakt. Hade även betalat 29kr i fram för att få hit den till Sverige. Jag får ett mail om att de inte finner några fel på produkten men väljer att skicka tillbaka mina pengar för produkten men inte för min frakt kostnad.

  Sammanfattningsvis kan jag säga att jag fick betala 98 kr + 29 kr som jag aldrig fick tillbaka samt maila i flera dagar framåt. Har lästn u att de gjort så med flera personer.

  KÖÖÖP INTE!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Var lite skeptisk till att beställa härifrån med tanke på priset och det blandade betyget nedan.

  Beställde i alla fall en La Perla J'aime La Nuit Eau de Parfum 100ml Sprej (ungefär halva priset mot andra butiker) måndagen den 1/12. Fick en bekräftelse omgående och dagen efter skickades den. Måndagen efter dök den upp hos ombud så totalt en veckas leveranstid.

  Jag har förvisso inte öppnat och luktat på den men parfymen ser precis ut som den ska, inga konstigheter, inplastad och fin =)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag kände att det var på sin plats att höja snittbetyget för det här företaget. Jag har beställt härifrån tre gånger och det har fungerat fläckfritt varje gång. Äkta varor och snabb leverans. Man får ha överseende med maskinöversättningarna.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mailar före beställning för att kolla att produktbilden stämmer överens med verklig produkt. Får svaret att det gör det.

  När varan inte visar sig stämma överens med produktbild försöker dem slingra sig. Dem påstår att den produkt dem tittade

  på stämde överens med produktbild, men att den jag fick var den nya designen. Dem bryter en förpackning för att kolla att

  det stämmer, men tar en ny förpackning och skickar istället den till mig?! Produkten jag har fått får jag inte skicka

  tillbaka för att förpackningen är bruten. Bedrägligt beteende...
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snabb och smidig leverans (för att vara från UK), väldigt bra priser. Kan inte klaga.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fungerarade bra med PayPal i butiken. Information om både köp och när det skickats via mail, tog några dagar (3-4 för vara exakt) i postgången. Bra förpackat! Kommer köpa igen!