Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Sporting har fått betyget (2.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  15 dagar sedan
  VARNING! Denna butik är nog den mest oseriösa butik jag stött på. Jag ångra verkligen att jag beställde fiskeartiklar av dem när det finns så många andra fiskebutiker på nätet som är proffsiga och väldigt service minded. Jag har mailat till Sporting.se samt ringt till dem otaliga gånger men inget svar. De marknadsför sig med "snabba leveranser" och hög Service? lyd ett råd, välj en annan butik.
 • Dålig
  18 dagar sedan
  Jäkla skitsida! Tog lite över 1 månad att få min vara och jag skickade två mail under den månaden och fråga vad som händer och fick aldrig något svar på någon av dom utan plötsligt så fanns varan att hämta bara... kommer aldrig beställa från denna skämtbutik igen å hoppas ingen annan gör det heller. Finns det så många andra kvalitativa fiskebutiker att handla på.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Som sagt. Har inte varorna de annonserar ut. Obefintlig leveransinfo vid köp. Hopplösa att komma i kontakt med. Om de mot förmodan svarar när man ringer och får höra att det gäller en order kör de tricket att be en dröja kvar varpå samtalet bryts efter en minut. Svarar sen bara igen om du ringer från annat nummer. Skojarvibbar över hemsidan. De här killarna borde nöja sig med att fiska, inte bedriva näthandel. Eller vad man ska kalla det. Undvik!
 • Usel
  8 mån sedan
  Varning –annonserar varor de inte har inne och drar ut på leveranserna utan kontakt med kund. Svarar inte på mail. Oseriös butik.
 • 2020-03-02 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Riktig skräpbutik, min beställning hade inte kommit på två veckor, ringde butiken och fick reda på att produkten var slut hos leverantör. De sa att jag kunde ersätta med en produkt i samma prisklass, skickade ett mail med produkter jag kunde tänka mig. Efter en vecka utan svar skrev jag ett nytt mail att de kan stryka hela ordern, det gjorde de inom en halvtimme. Bra jobbat!
 • Usel
  1 år sedan
  Fejkar reor med varor som ej finns i lager.