Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information My Baby har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-12-07 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  2 år sedan
  Handlade en vara med 1-3v leveranstid. I slutet av fjärde veckan hör jag av mig och får till svar att de skickar den i början av nästa vecka. Två veckor senare hör jag av mig igen och får till svar att de inte kan leverera den beställda produkten alls. De skyller allt på leverantören och vill inte ta något som helst ansvar även fast de är de som sålt varan och missat utlovad leveranstid två gånger.

  Dock har de varit snabba att svara när man väl hör av sig och återbetalat snabbt. Men nu 6v senare är jag alltså helt tillbaka på ruta ett.

  Undvik dessa amatörer!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställde en Britax multitech ll och hade lite frågor så jag skicka in den på fredag kväll och förväntade mig inte svar innan måndagen, men fick svar inom en timme och utomordentligt bemötande och service. Rekommenderas starkt
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställde en Stokke-stol. Lade beställningen efter lunch på torsdagen och hämtade ut paketet på närmsta DHL Service Point fredag förmiddag. Vansinnigt snabbt och bra! Även väldigt snabb respons på e-mail. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte en stokke barnstol med babysits. Beställde på fredagen och fick leverans-bekräftelsen på lördagen och paketet på måndagen. Snabbt, billigt, och inget strul. Vad mer kan man önska? Fler borde kasta några stjärnor hitåt!