Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Låga priser & brett sortiment
Fri frakt & Fri retur
Bra service

http://www.vidaXL.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

VidaXL SE är en marknadsplats med säte i Nederländerna. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.

Detaljerad information VidaXL SE har fått betyget (2.66)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  1 tim sedan
  Uppdaterat: 1 tim sedan
  BEDRÄGERI! Beställde toalett sits med Bidé funktion! Fick en byrå, de bokade upphämtning av byrån nu vägrar de skicka toalettsitsen eller pengarna! Omöjlig support helt värdelöst bolag borde förbjudas försäljning i Sverige!
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  VidaXL har rättat till vårt återköp!
  Väldigt nöjda!
 • Dålig
  5 dagar sedan
  OBS!
  Handla inte här! Omöjligt att få kontakt på telefon och chatt, Inga garantier gäller, de hänvisar till egen hemförsäkring!
 • Dålig
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Efter att ha fått fel färg på en regnponcho 2 gånger ville jag ha pengarna tillbaka, och då slutade företaget att svara.
  Det är alltså inte ett seriöst företag.
  Jag har väl användning av en blå poncho, men jag beställde en kamouflagefärgad för att ha när jag fotograferar ute i skogen.
  Det tog dessutom 6 veckor att få min andra, felaktiga poncho.
  Så det blir ingen mer beställning från VidaXL.
 • Dålig
  18 dagar sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  Fyfan va äckligt företag. Beställde manometerställ där det ingår vakummpump. Vid den första leveransen fick jag endast pumpen, jag fick kontakta kundservice för att dem skulle skicka det andra paketet.

  När jag fick det andra paketet såg jag direkt utan att öppna det att den varit omtejpad som att det är en använd. När jag skärde av tejpen så låg det en massa rester av solforsfrön som är totalt vidrigt och respektlöst. Och allt inuti har märken och små skador som visar att någon annan använt detta och lämnat tillbaka till vidaXL. Alltså någon har skickat tillbaka produkten sedan tidigare men vidaXL har ju inte ens öppnat paketen!

  När jag väl pratar med deras kundtjänst så sa jag det med att allt är använt sedan tidigare och det ligger vidriga solrosfrön och vill va en ny så börjar dem fråga efter bilder och grejer, alltså helt respektlöst för dem att sända mig returnerade varor med solrosfrön som varit i andra människors munnar!

  Vem kollar inte igenom returnerade paket?!?!?!?!
 • Dålig
  19 dagar sedan
  Köpt utomhussoffa. Beställningen kom. Osäker på om det är bra eller dåligt då inget stämmer med mått osv som de utgav i beskrivning. Sittdynor soffan 5-6cm grundare än i spec. så känns som att sitta på en liten bänk. Dynor knappt någon stoppning så stenhårda. Ren skit helt enkelt. Köp inte av Vidaxl.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Mycket dålig kundservice! Fick problem När jag handla här. Fick fel vara. Returnerar varan, men får ingen ny vara! Har Inte fått någon hjälp av kundservice på vidaxl. Kommer förmodligen att bli lurad på pengarna för varan! Och bli utan vara! Vill varna alla för att handla på Vidaxl! Tar inget ansvar alls mot sina kunder! Nu har dom Skickat en rabatt kod till mig, som inte fungerar!? Det går inte att ringa till dom bara att chatta? Dom man chattar med kan ingenting? Dom har inga befogenheter? Kan således inte göra någonting för att hjälpa? Dom som kanske kan hjälpa får man inte kontakt med! Kan bara ge ett råd! Sky vidaxl som pesten! Ha inget med dom att göra så slipper ni en massa problem!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Akta er för detta företag. Du hittar bättre grejer på tippen!

  Jag beställde soffbord och returnerade då förpackningen såg ut som kriget. Bordet kunde garanterat vara skadat.
  Fick hjälp med retur och fick samma bord en gång till. När jag öppnade det var bordet helt trasigt.
  Jag kommer aldrig köpa ifrån dom igen. Jag rekommenderar, fast det kan vara någon hundring dyrare, att köpa ifrån andra företag än VidaXL!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köp inte här. De drog snabbt pengar från mitt kort och sa att varan var skickad men sen kom ingen vara. Har haft kontakt med deras skämt till support och de säger sig inte ha något ansvar utan hänvisar till en 3e parts säljare (men VidaXL tog snabbt ansvar för att dra pengar från mitt konto) som dom inte kunnat lämna ut kontaktuppgifterna till.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köp inte från dem! Beställde 6-7 varor och får inte ens en orderbekräftelse men debitera kan de. Sedan får jag ett mail om att ingen av varorna kunde skickas... Hoppas de betalar tillbaka pengarna. Det här är sämre än oseriöst.
 • Dålig
  2 mån sedan
  VARNING KÖP INTE HÄR, DOM SÄLJER SKIT OCH ÄR OSERIÖSA SOM DEN, JAG KÖPTE EN SÄNGRAM DÄR SOM VA ETT SKÄMT, SMECK! GICK SÖNDER FÖRSTA DAGEN😡 OCH DOM ERBJÖD INTE ENNS 10 PROCENT AV PENGARNA TILLBAKA!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Företaget är en bluff. Handla inte härifrån! Jag köpte en vara i november. De sa att den var restad till 15 januari. Efter 15 januari svarar de inte längre på mail, och nån vara har jag inte sett till. Nu är det 2 feb.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mycket snabb frakt.
  Beställde sön kväll, hos postombudet idag, ons, mitt på dagen.

  Varan helt enligt bild och beskrivning, men jag har inte provat prylarna än.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Första och sista gången jag handlat här. Vet inte hur det fungerar om man köper deras varor, men jag köpte en vara som skickades från ”annan butik”. Fel vara skickades och enligt vidaXL ska sånt reklameras via deras hemsida. Inget respons alls där dock. Till slut hörde VidaXl support av sig, efter direkt mail till de, men bara för att ge mig ett mobilnummer till butiken i fråga (som går till en lägenhetsadress btw!). Kanske inte helt vidaXL’s fel men man bör väl ta ansvar för vilka man samarbetar med.... Känns inte seriöst helt enkelt.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag beställde en vara med 4 dagars leverans som fanns i lager 8 augusti. Nu 26 augusti är ordern fortfarande under behandling. Vida XL skyller på sin nya samarbetspartner ledasta heter dom tydligen. Har både ringt och mailat dom utan svar änsålänge.
  Jag har fått reklamera samtliga beställningar här ifrån tidigare så tyvärr hade jag inga vidare förhoppningar denna gången heller. Men seriöst. Varför gör ni inget åt saken vidaxl ?

  Uppdatering.

  Efter 2 månader kontaktar vidaxl mig och vill makulera ordern. Dom har fortfarande inte fått tag på sin samarbetspartner säger dom, hör ni hur jävla sjukt det låter.
  Dom säger till mig att enda lösningen här är att vi makulera ordern. Jag sa då till dom - att nej,för det första.. det är ingen lösning , så ni kan bara låta ordern ligga kvar. Och för det andra, lösningen är enbart till för er och för att jag ska sluta ringa och fråga vad f*n som händer.

  Bara låt den ligga kvar säger jag, jag har all tid i världen att vänta. Efter samtalet gick jag in och kollade min mail, det visade sig då att ordern var makulerad redan ett tag innan de kontaktade mig per telefon. Men det var inget dom sa i telefonen.
  Visa Xl är tyvärr i mina ögon sätt ett jävla skojjarföretag.
  Dessutom var produkten bortplockad från hemsidan.

  Ett problem mindre ur världen genom att bara makulera ordern, jag personligen kunde tycka att dom skulle lägga sin tid på att få kontakta sin sammarbetspartner.

  Fick varken hjälp till liknande produkt, eller någon annan form utav kompensation/erbjudande.

  Att ni inte lär er Vida Xl. Läser ni inte resencionerna ni får år efter år. Och ni gör inget åt saken.
 • Dålig
  6 mån sedan
  VARNING, HANDLA INTE HÄR. Ingen kvalitetskontroll alls. Köpte en reclainerstol. Urusel paketering, samtliga lådor var sönder, delarna hade gått igenom pappen. Delar saknades, krävdes 4 leveranser innan jag hade alla delar. när man skulle ange vilka delar som saknades fick man en plocklista, men den var ej komplett. Det resulterade i att de skickade 20 delar i stället för 3. De reducerar inte priset fast allt extra arbete samt måste jag ta hand om allt extra skrot som jag fått. Mycket dålig monterings-anvisning, knappt läsbar. HANDLA ALDRIG HÄR
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Stor varning för detta företag! Rena skojare! Man kommer ingenstans med reklamationer. Köpte en vara som var begagnad och trasig men dem vägrar skicka ny! Kontor i Manilla! Sådana här företag förstör hela näthandeln! Handla inte här! Blir bara problem! Bojkotta!
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Urusel kvalité! Betalade 2439 kr för en skänk som inte ens hade hyllplan. Undermålig beskrivning, dålig lackering samt att skruvhålen syns på utsidan.
  När jag recenserade produkten på deras hemsida gick det inte att välja "sämsta betyg" 2 stjärnor var det lägsta man kunde välja. Min recension har inte heller blivit publicerad.
  Skräpmöbler!ä
 • Dålig
  8 mån sedan
  Jag köpte en pool för nästan 15 000 kr.
  När vi fick hem poolen så va nåt ben typ intrygt och lite böjt. Jag skrev till dom om det. Och skicka foto 2 gånger ingen av gångerna påstod dom att dom inte kunde se bilderna.
  Skicka bilder en 3 dje gång på ett annat sättdär jag vet att dom kan se bilderna.
  Så nu får jag inte mer svar. Sista gången jag handlar där.
  Ska varna alla för att inte handla där me. Helt oseriöst företag.
  Jag ska skriva till ARN om detta företag
 • Dålig
  8 mån sedan
  Helt omöjligt att returnera varor. Paketen kommer tillbaka till dig när du skall returnera varor. Paketet jag skickade tillbaks kom tillbaks till mig idag. AKTA ER!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Beställde ett fotbollsmål (ganska dyrt) som var av urusel kvalitet. Returnerade målet (enligt krångliga instruktioner) i slutet av Juli. Har ännu inte sett några pengar på kontot eller hört något från vidaxl.
  Köp inget från detta bluff-företag!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Köpte en AC i juni i år av VidaXL .
  Efter ett tag slutade den fungera .
  Så började eländet i kontakten med företaget, ja skulle förklara i text + att dem ville ha en videofilm uppladdad till dem.
  Då tröt mitt tålamod sa ja jobbar inte i erat företag .Kommer aldrig handla med dem.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Terrible company. They delivered damaged furniture. I didn’t notice until it was assembled. In order to return this faulty item they said I had to disassemble it and buy a new box. Don’t buy.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  I ordered 2 goat skin armchairs from VidaXL. Their site claimed it would take 6 working days. I had vacation, so that would be great. I got an email telling me a few days later that the order was ready for shipping, and I could track it. The order never moved. My vacation ended, and it still had not arrived. I asked them via email where it was, and they wrote back that they were sorry for the delay, but it was ready for shipping. More days went and the order wasn't moving on the tracking system. I wrote again and told them this put me in a bad situation because I work and will have to take time off for delivery. They wrote again and said the armchairs were not in stock but would be in stock again in a few days. They offered to give me my money back, or I could wait the few days. I wrote again that I was not pleased, but I could wait the few days. They wrote back that the product from the Netherlands had vanished so they would refund my money. VidaXL falsely claimed it would take 6 working days to arrive. They gave me false information it was ready for shipping when the product wasn't in Stock. They reassured me it was on it's way, and it wasn't even in stock. They claimed it would be in stock in a few days, but it turned out that wasn't even true. Now I am waiting for a refund, they claim they will place in my account, (which I am not sure I trust them about after the other incorrect statements). They offered no compensation, no interest on my money, no rebate coupon, and no real apology. Chilli, FurnitureBox and tradeMax have the same items as VidaXL so I recommend trying them instead. Chilli costs a little more, but their website is correct and the items actually arrive.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Sjukt dålig kvalitet på samtliga produkter jag lockats att köpa därifrån. Det är riktigt svårt att reklamera en produkt, ännu inte lyckats. Varning, köp inget viktigt därifrån!
 • Usel
  9 mån sedan
  Billigast på prisjakt men när man klickar så får man: "OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här." till beytdligt dyrare priser så klart...
 • Perfekt
  9 mån sedan
  I motsats till många andra är jag helt nöjd. Snabb leverans hem till dörren. Bra produkt (solstol). Bra pris. Gratis frakt.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Levererar inte!
  Svarar inte på mail
  Svarar inte i telefon
  Svarar inte på chatt
  Tar betalt och levererar inte!
  Vad är detta för skojare?
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Sämsta ställe jag någonsin beställt ifrån. Skickade möbler som var helt felborrade. Påtalade detta och fick återigen felborrat hemskickat. En bordsskiva var dessutom skadad. De skickade en ny som var i det närmaste krossad. Sedan ville de att jag skulle skicka tillbaka hela eländet och att Postnord skulle hämta upp det dagen efter. Jag monterade ner skräpet och packade in det i i kartongerna igen, vilket tog två timmar. Men inte hade VidaXL beställt någon hämtning. Jag ringde återigen VidaXL som nu tycker att jag kan slänga skräpet.

  Aldrig mer VidaXl!
 • Dålig
  10 mån sedan
  Beställ aldrig från detta skitföretag, rena bedrägeriet och du kommer troligen aldrig få dina produkter
 • Dålig
  10 mån sedan
  Bedrägeri! Jag vill returnera en vara och VidaXL har bekräftat flera gånger att Postnord ska komma och hämta varan. Enligt Postnord har de inte fått någon sådan bokning för upphämtning någon gång för min adress. Jag har förlorat flera dagar med att sitta hemma och vänta....än har de inte hämtat set och än har jag inte fått mina pengar tillbaka. Detta har pågått i mer än en månad med hur många som helst mejl och samtal till kundtjänst på VidaXL.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Beställde en AC genom CDON som har detta företag som underleverantör. När jag skulle hämta ut varan så hade dom skickat en trehjuling istället... Skickade mail till dom som aldrig besvarades. Däremot fick jag kontakt med dom via deras direkt chatt på hemsidan. Föga förvånande så var AC inte längre på lager när jag försökte reda ut deras "misstag".
 • Dålig
  10 mån sedan
  Katastrofalt dålig kundservice. Inget mailsvar på en vecka, saknas skruvar/brickor muttrar samt skador på det man beställt. Sen får man ingen ersättning utan dom skall skicka ’reservdelar...’
 • Dålig
  10 mån sedan
  Mer inkompetent företag har jag aldrig varit med om. Ett under att de existerar!
  Inte ett enda rätt har de lyckats med.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Sämsta servicen jag varit med om. Jag har försökt maila dem sen början på juni och får aldrig svar eller pengarna tillbaka. Jag kommer aldrig nånsin att beställa något mer därifrån.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Köpte ett möbelskydd till utemöbler som marknadsfördes som en produkt med hög kvalitet. Visade sig vara en tunn presenning som kostade oss ca 500kr. När jag ville returnera tvingas jag betala retur på 80kr, trots att jag kontaktade kundtjänst och förklarade situationen. Känner mig lurad och kommer aldrig mer köpa från denna leverantör.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Det finns skillnader mellan deras kundtjänst och diarre, men likheterna är desto fler.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Måste varna. Fått defekta produkter och det går inte att ringa, chatten funkar inte och de verkar inte svara på mail. Uppdaterar om det finns en acceptabel förklaring.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Sämsta skitföretag ever...
  Beställde tre saker.
  Fick en...
  En var det fel lagersaldo på så den fanns inte kvar.
  Den andra skulle skickas från ett helt annat företag (Megavaruhuset) och har inte skickats.... men betalning vill de ha....
  Supporten är urusel...Vida XL ticker att jag själv ska ta kontakt med det andra företaget... men det är ju fr bövelen genom Vida XL jag har handlat inte genom Megavaruhuste.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Köpte en AC från cdon som har detta företag sol leverantör vilket är en stor skandal då dessa är skojare. Köpte en AC som inte fungerade men inte vill dom ta tillbaka skräpet, de vill jag ska spela in någon jäkla video på skräpet och ladda upp, varför skulle jag hitta på saker? Att de måste se en video av skiten, aldrig mer från detta företag!
 • 2019-05-31 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Dåligt kundtjänst som inte är behjälplig.
 • Usel
  1 år sedan
  Köpte en vara men fick en helt annan, fått ligga på för att få den felaktiga varan hämtad igen samt att få det jag beställt.
  Då jag efter 2 veckor ännu inte fått rätt vara så kommer jag ångra mitt köp och beställa någon annan stans..
 • Dålig
  1 år sedan
  Varning för falsk marknadsföring. På deras hemsida är leveranstoderna långt från sanna. Det kan stå 4 dagar för en produkt som finns i lager, men ta upp till drygt 3 veckor. När man ringer supporten så vill dom överhuvudtaget inte ta nåt ansvar utan skyller på det företag som tillhandahåller produkten och man får vända sig dit. De är alltså ett slags bulvanföretag som har massor med återförsäljare knutna till sig. Man har ingen aning om leveranstid förrän ordern är gjord.
  Sista gången jag handlar där.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte fel storlek på ett möbelöverdrag.
  Returen gick som en dans.
  Inga problem.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köp på vidaxl om du vill ha engångsartiklar. Förfärlig kvalitet, service och leveransvillkor.
  Jag kände mig manad att skriva detta för att varna andra. Konsumentverket nästa!
 • Usel
  1 år sedan
  I bought two different products, and when they are supposed to ship them they clamed the products are no longer available and they canceled the order.

  And that is not the first time!

  Too bad!
 • Usel
  1 år sedan
  Beställde ett stängsel-kit, dvs ett komplett med stolpar och nät etc. Första veckan får jag leverans två dagar på raken med stolpar (varför inte en leverans liksom). Nu efter två veckor har jag fortfarande inte fått resten av kittet som jag tyvärr redan betalat för.

  Sämsta företaget jag haft med att göra. Deras kundtjänst svarar flera dagar efter man skickat mail att de har problem med sitt lager och att man ska kontakta dem igen efter 5-7 arbetsdagar! Kommer inte köpa en endaste pryl av dem igen.
 • Dålig
  1 år sedan
  Vi får två speglar levererade med repor. De erbjuder retur men inte på samma sätt som vi fick varorna levererade vilket var till dörr. Vi erbjöd oss att behålla varorna för 50% rabatt vilket är rimligt med tanke på repiga speglar. De erbjuder 15% rabatt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra hemsida
 • Usel
  1 år sedan
  Under all kritik. Köpte 2 sängbord som kom väldigt sent. Produkten anlände med skrapmärken och var i dåligt skick. Utöver det gick det inte ens att montera ihop eftersom att måtten inte stämde över huvud taget. Efter dialog med VidaXL skickade jag tillbaka varan och tänkte att det var löst. VidaXL påstår sedan att jag inte har skickat tillbaka sängborden och att jag ska betala för dem. 3 månader senare är detta fortfarande inte löst. Detta företag tvingar alltså mig att betala för en defekt produkt som jag skickat tillbaka. Beställ ALDRIG någonting ifrån VidaXL!