Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Toxashop har fått betyget (2.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  26 dagar sedan
  VARNING för denna affär. Beställde två myrprodukter och båda var trasiga när de kom (myrr hade läckt i hela paketet och det andra myrmedlet fungerade ej då själva sprutan var trasig). Tog kontakt via mail men har inte fått svar på två försök. Svarar inte i telefon. Har pausat fakturan hos Klarna men de lyckas inte heller hjälpa mig.
  Handla någon annan stans!
 • Dålig
  1 månad sedan
  fick inte vad jag beställt och butiken svara inte på mail.
  Pausat faktura hos Klarna
 • Dålig
  1 månad sedan
  Varning för denna affär.
  Beställde varor i våras, fick bara 1 av 3 varor skickat till mig. Försökt komma i kontakt med dom i 2 månader men lönlöst. Så har fått pausa betalningen hos Klarna och nu även ta strid med Klarna om just detta. Men fortfarande inte ett enda ljud ftpn Toxashop. Riktigt riktigt dåligt.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställde en dubbel slagfälla. 2 månader senare fick jag beställningen och då inte det jag beställt! Den hade utgått fick jag till svar, men inget som helst besked innan leverans. Ynkligt!
 • Usel
  8 mån sedan
  Längsta leveranstiden jag någonsin har upplevt på en internetbeställning (och då har jag beställt saker från t.ex. aliexpress och wish). Kundtjänsten svarade på mail med veckors mellanrum.
 • 2018-10-23 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Beställde en fågelskrämma; Ugglan Helge, i början på juli. Vid leverans upptäckte jag att produkten var sönder, har mailat företaget 4ggr angående detta under en dryg månads tid. Inget svar överhuvudtaget, dåligt, aldrig mer kund hos detta företag.
 • Usel
  1 år sedan
  Har nu gått 2 veckor sedan jag beställde, visst har det varit semester och så men det står tydligt på hemsidan att de skickar även under sommaren.

  Vid kontakt med kundservice när de väl kom tillbaka från semester var engagemanget bristfälligt och viljan att se över vad som hänt med min order kändes obefintlig.

  Fick nu en bekräftelse att varan var slut i lager och kommer till dem om en vecka. Sen någon dag leverans med PostNord, minst 3 veckors leveranstid dvs. Såhär får inte e-handel fungera 2018.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Toppenprodukter till bra pris.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en Mosquito Magnet av Toxashop, tyvärr var det ett stort fel på produkten, men toxashop agerade snabbt och väldigt bra så med den kundvården kan det inte bli annat än fullt betyg.
  Bra pris var det också.