Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri frakt - Flera betalsätt.
Hemleverans 49kr
Support via telefon

https://skalhuset.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Skalhuset har fått betyget (9.04)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Köpte ett skal till en Samsung mobil.
  Bra pris. Levererades i brevlådan på 22 timmar.
  Dessutom var skalet bättre än förväntat.
 • Dålig
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Jag gillar butiken som helhet. Därför är det så väldigt synd när man upptäcker att det handlar lite för mycket om att få in pengar, och lite för lite om att kunden ska vara nöjd.
  Exempel på detta fick jag, när jag till följd av (vad jag ansåg var) en felaktig produktbeskrivning blev sittandes med ett för litet skärmskydd. Jag hörde av mig några gånger, sakligt och utan att vara det minsta otrevlig, och fick till slut följande svar: "Jag har läst vad vi skrivit till dig, och jag har pratat med mina kollegor angående ditt samtal, och det enda problemet i denna fråga är du, inte produkten". Så tycker inte jag att man ska skriva till sina kunder, inte ens om man upplever dem som tjatiga.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Jag beställde ett UAG Protective Case Metropolis för iPad Pro, Gen 2.

  Bra betalningsalternativ, Snabb leverans (Endast 1 dag i mitt fall), superbra förpackat och bra track & trace.
 • Ganska bra
  26 dagar sedan
  Leverans på två arbetsdagar. Coolt skal. Samsung s9 plus med ett fodral skal som var genomskinligt på skärmen. Det var dock en repa när jag fick den vilket var tråkigt. Returen kostar så därför tycker jag det inte är värt men annars bra.
 • Hej Mathilda! Skicka iväg ett mail till support@skalhuset.se så kan de kika på en reklamation av repan som fanns på produkten.

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställde 4 fodral, jättesnabb leverans, oturligt nog fel på tre av fodralen - returnerade dessa och det kostade mig inte ett öre extra. Snabba svar från deras kundtjänst och snabb hantering. Så ska det bra företag funka när det blir fel.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Blixtsnabb leverans. Beställde mobilfodralet på kvällen , dagen efter kom den med posten. gedigen kvalitet på fodralet. tummen upp ! :-)
 • Dålig
  2 mån sedan
  Köpte earpads (Spigen RA220) via Skalhuset. Tyvärr höll de inte måttet. Satt inte på plats, bubblade sig, åkte av när man tog av podsen från örat. Väldigt tunt material och verkade för stora. Finns många dåliga recensioner på nätet (bl a via Amazon). Påpekade detta för Skalhuset som bara negligerade min uppfattning. De påstod att jag monterat earpadsen fel hur de nu kan göra det eftersom de inte befann sig hemma hos mig vid montering..Det enda de gjorde var att hänvisa till ARN vilket också är okunskap eftersom de inte behandlar småköp. Även lite märkligt att de riskerar badwill med tanke på produktens kostnad. Nu har jag betalt för en produkt som ligger på soptippen. Dock aldrig mer köp hos Skalhuset!
 • Hej Henrik,

  Med tanke på de krav och hot om både det ena och det andra som du framför via mail är jag väldigt stolt över hur min personal bemött ditt problem samt ditt sätt att bemöta oss. Vi har nekat din reklamation, och då är det ARN du ska vända dig till, oavsett de hot som du framför.

  Henrik Sundholm
  CEO
  Lowwi AB

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Snabb leverans 👍
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bara positiva erfarenheter från det köp jag gjorde av skal till iPhone 11 + fodral till AirPods. Bra kvalitet på grejerna (silikon), väldigt bra pris och oslagbar leveranstid - beställde vid lunch och fick grejerna i brevlådan nästa dag!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bra pris, snabb leverans och bra paketerat!
  + För godispåsen som kom med i paketet.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  - Snabb leverans
  - Visade sig att ena fodralet hade magnet som gick av, denna fungerade som stängning.
  -Gick via deras Kundportal på deras hemsida och fick svar efter 10min, efter några mail och bilder fick jag hemskickat ett nytt fodral. Det kallar jag service!

  10 av 10!
 • Hej! Tack för de fina orden. Kul att du är nöjd!

 • Dålig
  3 mån sedan
  Sen leverans. Mycket dåligt bemötande när man ringer till de. Fick fel vara men ändå skulle bekosta frakten själv. Rekommenderar ej denna företag.
 • Hej! Självfallet står vi för returfrakten om vi har skickat fel produkt men när det är kunden som har beställt fel så står kunden själv för den.

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställt tillbehör härifrån lite då och då.
  Alltid snabb leverans och bra packat.
  Beställde ett case till min Xiaomi ( hatten av för ni är en av fåtal me tillbehör till detta mobilmärke)
  beställde den 27/1 och kom den 28/1.

  5 av 5 earbuds
 • Dålig
  4 mån sedan
  Köpte ett tillbehör av er till en samsung-produkt, men det som kom var till en ipad. Funkade ju inte riktigt....
 • Hej! Det låter ju inte bra. Maila support@skalhuset.se så kan dem hjälpa dig med detta!

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Köpt 2 skal vid 2 olika tillfällen. De skickades samma dag båda gångerna. Den ena gången framme dagen efter!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställde ett Spigen Neo Hybrid-skal och det skickades direkt till brevlådan. Snabbt och enkelt.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Beställde en produkt som enligt deras webb var i skinn, så var inte fallet. Skickade detta till dem, blev hänvisad till fel produkt samt tillverkarens hemsida där jag visst skulle lämna synpunkter. Blev kallad otrevlig av säljaren när jag sa att det var oseriöst att hänvisa mig vidare när de själva inte tog ansvar.

  Handlar aldrig här igen.

  Uppdatering efter svar från säljaren:

  Produkten var 0% skinn. Lite lite för en produkt som beskrivs som skinn faktiskt.

  När jag skrev detta fick jag nedan till svar:

  ”Här kan du läsa mer om produkten på tillverkarens hemsida samt framföra eventuella klagomål: https://www.otterbox.se/sv-se/apple-iphone-11/strada-series-fodral/77-62830.html

  Länken går till fel produkt, inte den jag beställt, den går ju även till tillverkarens (inte säljaren Skalhusets) hemsida där jag uppmanas framföra mina klagomål.

  Uppdatering efter svar:
  Kul att ni tar bort det felaktiga svaret ni gav förra gången. Hur skall ni ha det? Ni hänvisade fortfarande mig till fel produkt och att jag skulle kontakta leverantören, ni tog ju inget ansvar.

  ”Hej! Tack för ditt omdöme. I de fall där en produkt beskrivs med "äkta läder" så innebär inte det per automatik att 100% av hela konstruktionen är tillverkad av ett stycke läder. Mobilfodral består oftast av splittläderkonstruktion där stommen kan bestå av polymer eller liknande material täckt av äkta läder av olika kvaliteter. Alltifrån vegetabiliskt garvat läder/full grain till corrected grain läder. Vi beskriver alltid produktens material i själva produktbeskrivningen.

  I de få fall där vi inte kommer överens gällande någon frågeställning, hänvisar vi, precis som i ert fall vidare till ARN. Vi har inte hänvisat er till någon fel produkt eller till tillverkarens hemsida. Ej heller kallat er som kund otrevlig.

  För vidare hjälp eller ytterligare frågor är ni välkommen att höra av er till oss. Ha en fortsatt trevlig måndag och vecka!”
 • Hej! Tyvärr så hade vi fått fel information av vår leverantör angående det fodralet och det visade sig att det fodralet ej var tillverkat av äkta läder. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för denna felaktiga information och för allt strul.

 • Dålig
  6 mån sedan
  Rekommenderas inte!
  Kommer själv inte att köpa här igen. Köpte ett fodral till mobilen som på bilderna såg ut att fungera exakt som Samsungs original skal (clear view).

  Det gör det inte och det kan man inte upptäcka förrän man faktiskt testar fodralet. Att sälja ett fodral som inte fungerar enligt bilderna på deras sajt eller har information om funktionen. Solklart man försöker sälja på annan produkts framgång. Att sedan kräva att jag betalar egen retur och förbehåller sig rätten att inte ersätta eller dra av pris för att varan är öppnad är under all kritik.
 • Hej Mats! Tack för ert omdöme. När det gäller Caller-ID fodralen så har de mycket riktigt en funktion som liknar Samsung original Clear View cover. De är dock inte identiska och vissa funktioner skiljer sig åt (tex always on). Vi beklagar att fodralet inte fungerar exakt som ni tänkt er och har ni några andra funderingar så hör gärna av er till oss!

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Enormt utbud och bra priser.
  Osannolikt snabb frakt. Beställde mitt fodral strax innan midnatt på en måndag. Redan på onsdagen låg ett kuvert med min vara i postlådan.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt att handla på sidan
 • Dålig
  8 mån sedan
  HANDLA INTE HÄR! Leveransen tog nästan två veckor, skalet jag köpte passade inte och när jag gjorde en retur ”försvann” mitt paket så jag har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka.
  Väldigt oseriöst företag.
 • Hej! Kontakta gärna vår kundtjänst så kan de kika på vart din retur har tagit vägen: https://skalhuset.se/contact/. Det kan även vara så att returen inte är tillräckligt frankerad och då skickas den så småningom tillbaka till avsändaren.

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och enkelt
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Jättesmidigt att beställa
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Bra utbud och priser. Lätt att hitta produkter efter vilken telefon man har.
  Jag fick dock fel produkt levererad till mig och deras kundtjänst verkar inte vara snabba på att svara.
 • Det ska vi självfallet lösa. Vi svarar alla mail inom 48 timmar, oftast mycket snabbare än så, så du får nog ett svar alldeles strax!

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning
  Stort urval av den typen av vara som jag var ute efter. Lättnavigerad sida. Moderata priser.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Man kan betala på ett säkert sätt med Klarna. Är lätt att hitta vad msn vill köpa och inga onödiga förslag att köpa till det och det.... Sist men inte minst...fri frakt .... kanon bra. Tack!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Flyter på bra samt bra sökfunktion.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Billigare vara än i butik men frakt lite dyrt
 • Hej och tack för ditt omdöme! Vårt leveransalternativ fri frakt är precis som det låter, helt gratis för er som kund. Ha en fortsatt trevlig dag!

 • Bra
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabba leveranser occh bra hemsida.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och enkelt!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Alltid fri frakt är ett stort plus.Hittade skal till min sons nya Nokia för 59:-, mycket prisvärt. :-)
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning
  Ok 👌 bra tack
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Enkelt att hitta och betala med Klarna och FRAKTFRITT
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning
  Att det ska vara enkelt att betala , gärna med swich
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning
  Enkelt och smidigt
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra kontakt och snabb leverans.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt och enkelt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning
  Bra hemsida och snabb leverans
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställning Leverans
  första gången jag handlar här......
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning
  Snabbt. Bra pris. Tydlig information.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställning Leverans
  betalningsmetod,fraktavgift och leveransalternativ och snabbhet
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning Leverans
  Det var smidigt. Samt snyggt upplägg av produkterna. Kommer antagligen att året komma.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning
  Bra pris, enkelt att beställa. CAC
 • Dålig
  9 mån sedan
  Inte imponerad av vark produkt eller kundbemötan
 • Hej! Det var mycket tråkigt att höra - återkom gärna till oss så får vi se om vi har möjlighet att lyfta den produkt ni handlat av oss till dess rätta nivå och förhoppningsvis även kvaliteten på bemötandet! Ha en fin dag!

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning Leverans
  Mycket snabbt svar på min fråga om en produkt och dessutom fri frakt på köpet inte minst, 5 av 5 stjärnor mao!!!!!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning Leverans
  smidigt få först betala efter leverans, dessutom snabb leverans, enkel hemsida
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning
  Snabbt o smidigt att beställa enkel överskådlig hemsida. Kanon att fraktavg ingår.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning
  Billigt, smidigt och snabbt
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställning Leverans
  enkel hemsida. lätt att hitta. fraktfritt