Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri Leverans Över 600 SEK
Leveranstid 1-2 Dagar
Säkra Betalningar

http://www.hemtex.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Hemtex har fått betyget (2.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  7 dagar sedan
  När man inte svara på mail över huvud taget känns det ju inte särskilt förtroendeingivande. Otydlig information på hemsidan emellanåt och oklarheter som gör att man inte vill handla där.
 • Dålig
  23 dagar sedan
  I början av juli köpte jag en gardinstång med stor rabatt på Hemtex via Internet. Leveransen tog lång tid och när jag äntligen fick gardinstången visade det sig att den var skadad.

  Jag gick till närmaste butik och de sa till mig att de skulle lösa problemet. Men några veckor senare visade det sig att en sådan gardinstångsmodell inte längre finns där. De returnerade pengarna till mig och erbjöd en annan modell med samma rabatt som jag köpte tidigare.

  Detta var dock inte sant. Igår gick jag till butiken igen och det visade sig att jag kan beställa en ny gardinstång, men utan rabatt.

  Mycket ledsen för tiden.
 • Dålig
  27 dagar sedan
  Det tog över en månad att få leveransen (beställde till butik). Varan (en gardinskena från Kirsch) visade sig dessutom vara begagnad. Originaleimbalaget var brutet, ena sidkåpan saknades och skenan var repad. Känns som en hygienfaktor att det man säljer inte är andra kunders returer/reklamationer och att man i vart fall kollar att de är hela och kompletta.
 • 2018-10-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har inte varor i lager trots att de går att beställa. Meddelar detta flera dagar efter beställningen skett, och är allmänt opersonliga i sin kommunikation. Kanske bättre i de fysiska butikerna, men skulle inte rekommendera att köpa online härifrån.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snabba leveranser till ett överkomligt pris.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra lättöverskådlig och informativ hemsida. Flera olika betalningsalternativ. Vid min egen beställning (ett duntäcke) expedierades och skickades den samma dag ifrån deras lager. Och fanns för mig att hämta på postens serviceställe följande dag. Frakten var dessutom gratis. Så jag är helnöjd och återvänder gärna hit för fler beställningar i framtiden.