Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Brett sortiment
Lägsta prisgaranti
Snabb frakt

http://www.snowinn.com

Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Spanien. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information SnowInn SE har fått betyget (6.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Köpte Burton bib byxor från snowinn.com mars 2020. Leveransen var lite längre än förväntat (7+ dagar) men priset var billigast på nätet så kunde inte klaga.

  Testade byxor men storlek (XS) var lite för tajt för mig. Var tvungen att skicka tillbaka, betalade 100+kr för frakt och det tog 3 veckor innan jag fick mejl av de att min retur bearbetas.

  Läste om negative recensioner på trustpilot och blev super nervös.. var tveksam om jag skulle få tillbaka pengarna.. men bam! idag kollade jag på mitt kort transaktioner och jag har fått tillbaka hela summan.. väldigt skönt.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Detta skrev jag på trustpilot och därmed på engelska, undvik om möjligt! Jag köpte här då detta var det enda ställe jag kunde hitta en YES snowboard:
  Due to long delivery time my package didn´t make it in time for my trip to the mountains. The express delivery took place during my trip hence I choose to have DHL return the order after contacting snowinn on webpage.
  It took about 3 weeks after the return had arrived to snowinn to have the refund and then they had deducted 2000sek (200EUR) + the initial freight cost for the return. Snowinn proclaims this is the amount DHL have charged them for the return even if the initial express freight were only 670sek (67EUR).
  They never mentioned this extra return cost and the amount is unprecedentedly high, it´s more than twice as much as the initial freight. For an order of 580EUR in total they deducted 260EUR!
  I can definitely not recommend this site to anyone and will now contact the swedish consumer agency (legal assistance) to sort out if Snowinn is even allowed to deduct this return cost without mentioning it beforehand.
  Ordernumber: 21513546
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Efter att ha läst väldigt blandade omdömen så valda jag ändå att beställa ett par skidor. De kom fram i tid (7 arbetsdagar) och jag fick det jag betalade för. Överlag, väldigt nöjd, rekommenderar!
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Levererade varken rätt prylar eller i utlovad tid och de ville inte låta mig returnera förrän det gick upp för dem att jag tack vare Klarna ännu inte har betalat. Dessutom godkänner de inte produktrecensioner som inte är 5:or. Uselt men får skylla mig själv för att jag inte läste recensionerna innan jag beställde. Det här (och alla andra webbshoppar som är en del av TradeInn) är ett volumfokuserat företag. De bryr sig inte det minsta om kundnöjdhet och kundtjänsten är skrattretande dålig.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I vissa fall riktigt bra priser. Däremot måste ni räkna med långa dyra leveranser då de är baserade i Spanien. Så, har ni tid att vänta (de är tydliga med leveranstiderna) och kollat här att priset verkligen är ett fynd, tveka inte.
 • Dålig
  3 mån sedan
  lång tid leverans och fick fel ski model!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag håller med om att frakten är dyr och långsam, men priserna är grymma och det jag beställt har alltid varit tip-top!
 • 2020-05-10 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Hög frakt. Registreringstvång.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Håll dig borta. Värsta kundservice i världen. Billigt men inte värt det.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha läs x antal omdöme på prisjakt var jag hyfsat skeptisk till SnowInn..

  Men eftersom de hade pjäxorna som jag var ute efter i rätt storlek hemma samt att SnowInn var 50% billigare var det bara att beställa.
  Beställde 22/3 sent på kvällen, fick bekräftelse att min order var skickad 23/3, mitt paket var framme hos ombudet 27/3 och jag hämtade ut ett par väl inpackade pjäxor 28/3.

  Om jag ska gnälla på någonting så är deras fraktpris i högsta laget, jag betalade 200 kr via DB Schenker. Med DHL skulle frakten bli över 300 kr.. men å andra sidan sparade jag mer än 2000 kr genom min beställning.

  kommer handla här fler gånger =)
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det mest bisarra jag har varit med om. Jag beställer en hjälm och en overall till min son. Ser att det ramlar in en bekräftelse i mailen. Tänker inte mer på det.

  Får hem två avier. Förstår inte varför. Sonen frågar varför det är två paket? Jag har ingen aning varför. Hämtar ut två identiska paket. Fattar ingenting. Skrattar fört och säger att de kanske har gjort fel.

  Går tillbaka till min mail. Ser att det direkt efter varandra, alltså inom samma minut. Man kan inte se sekunder på gmail, ramlat in två identiska orders.

  De har alltså dragit 2*2500 kronor av mig. Och säger att jag måste stå för att skicka tillbaka produkterna.

  Man bara... f*** o**

  Maken till usel kundervice har jag aldrig varit med om. Kommer aldrig handla därifrån igen och funderar på att skicka tillbaka båda paketen av ren j**** princip.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Varning, Varning, Varning. Totalt oseriöst företag som blåser sina kunder Beställde 2 ryggskydd o en skidhjälm för 1000 kr. Fick en platt påse med ryggskydden men utan hjälm och blev blåst på 1000 spänn.

  Trots skickade foton på den platta påsen fick jag bara svar att de skulle undesöka men inget har hänt och det var över en månad sedan, de struntar helt o hållet i att göra rätt för sig. Betalade för övrigt med Paypal o öppnade en dispyt som Paypal i stort bara la ner direkt trots att jag ville skicka in bildbevis med fraktsedel. Paypal ger inget trygghet utan bara tomma löften om hjälp mot oseriösa säljare.

  Återigen varning. Gör inte samma misstag som jag. 1000 spänn fattigare o jag vet inte hur många timmar jag har lagt på att undersöka rättigheter o skriva mail.

  Uppdatering. Efter över en månads väntan och otaliga mail med legala hot om polisanmälning fick jag till slut hjälmen, men vad hjälper det mig nu då jag var tvungen att en köpa en annan hjälm till min skidsemester från en seriös butik. Denna butik är usel på alla sätt och de skulle aldrig gjort rätt för sig om jag inte hade gått på dem så hårt.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt dåligt. Lagt två ordrar där pga bra priser men leveranstiderna har dragit ut ordentligt vilket gör att jag inte haft nytta av grejerna. Skickar bara standardsvar när man efterlyser något. Undvik
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skojföretag. Sällan priset på prisjakt är samma som på hemsidan.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har köpt två par skidor inklusive bindningar från dem. Båda paren kom omonterade, montering här hemma kostade 500kr per par så lägg till det på priset.

  Har försökt kontakta dem innan köpet men även efter, de har inte svarat någon av gångerna.

  Om ni handlar av dem så använd PayPall som har en försäkring för reklamationer, kostar inget men glöm inte att fylla i den rutan.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Var lite misstänksam efter alla dåliga recensioner. Men jag bestämde mig för att chansa då priset var mycket fördelaktigt. Beställde ett par pjäxor Head challanger 120, 2016 års modell för 2600 kr inkl frakt. Listpris i sverige var över 4000 kr. Beställde 11/1 kl 23:00, 15/1 kom schenker med paketet. superbra. kommer troligtvis beställa därifrån igen

  Uppdatering 2017-03-27
  Har nu beställt ett par stavar och vantar och de kom efter en vecka. Toppen
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Rätt produkt väldigt billigt levererad på 6 dagar!
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde en rad skid- och pjäxbagar i slutet av januari. Nu två veckor senare har inga produkter skeppats men beräknad leveranstid är fortfarande senast för 5 dagar sedan. Alla produkter skickas genom deras logistikcenter i Spanien, därav fördröjningen. Kundtjänst kan inte begriplig engelska och klarar inte av att svara på enkla frågor. Hela hemsidan är gjord i google translate, vilket försvårar all kontakt med dem. Måste nog stryka hela min order inom kort om jag skall hinna beställa hem från annan leverantör innan sportlovet....

  Om du kan hantera leveranstid över 14 dagar så testa, men jaga inte småpengar för denna leverantörs skull!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde skidpjäxor Atomic Hawx Ultra 130. 5795kr lägst i Sverige. Snowinn 3995kr. Frakt med DHL Express från Spanien för 450kr. Beställde på lördag. Leverans onsdag. Korrekt vara. Bra bekräftelser. Ypperlig leverans. Fri retur erbjöds genom Paypal. Överträffade mina förväntningar med råge efter alla negativa omdömen.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Måste erkänna att jag drog till en beställning ändå efter att jag hade läst alla nedlåtande omdömen om den här butiken. Men eftersom priset skilde sig med 500kr i jämförelse i Sverige kunde jag inte motstå.

  Inge problem med leveranstiden. Beställde en lördag, skickades iväg redan måndagen.
  Men till besvikelse så fick jag fel storlek, (det var alltså ett par Vinterkängor jag beställde) Beställde storlek EUR 44, fick EUR 42. Alltså två storlekar för små och var omöjligt för mig att bära dom. Fick för mig om jag hade sluntit med musen och det var självförvållat. Men icke, orderbekräftelsen visade helt klart att jag hade beställt [EUR 44].

  Jag personligen tycker det är mycket omständligt att börja returnera saker och börja jaga kundservice etc. Så det slutade med att jag gav bort dom till min far som tyckte dom passade honom bra. Men beställde själv samma skor om igen men nu ifrån Sverige.

  Så en sammanfattning, nja visst är det lockande priser och allt men tycker det liknar mer en rysk roulette. Får ni rätt storlek så all lycka till er :)
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  I ordered some snowboard gear for my a snow trip. Ordered two weeks in advance, even though i didnt received my items in time. All they said is that they didnt had it on stock. Also, i bought mittens. The mittens werent exactly the same from the pictures on the website.

  Im really dissapoointe and wouldt reccomend buying from them.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Med tanke på hur dåligt betyg det fått på Prisjakt va jag väldigt tvivelaktig till SnowInn. Jag mailade dem och frågade om produkten jag skulle köpa fanns i lager, och det gjorde den. Jag trotsade betyget och beställde ändå. De har ju ändå 100% nöjd kund eller pengarna tillbaka.
  Jag blev väldigt positivt överraskad! Produkten (en hjälm) tog inte ens en vecka innan den va levererad på min ort. Inget krångel, inga problem och hälften av vad den kostade i andra butiker. Whats not to like? Mitt tips är dock att maila och dubbelkolla så produkten faktiskt finns i lager, då det verkar vara problemet för de som skrivit kommentarer nedan.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Opålitlig på alla sätt.
  Det ser så bra ut med ett lovat leveransdatum som förvisso är långt fram i tiden, men det gör inget om man vet om det.
  Tyvärr hålls inte detta datum heller utan man får maila och tjata och har man tur så går då paketet iväg eftersom de inser att glömt bort dig.
  Man skall kunna spåra paketet via en länk, men det fungerar inte.
  Jag mailar och skickar meddelande på facebook om att få orderstatus, men man får ett svar där de hänvisar till sin faq.
  Prova det sämsta, prova snowinn
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra priser.
  Allt annat är dåligt.
  De levererar inte i tid.
  De levererar inte det som de tar betalt för. Klagomålshanteringen är undermålig.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Warning!
  Beställde paket skidor/bindningar + pjäxor I början av Nov2015… leverans datum flytad 3-4 ggr… fick pjäxor laverade efter 5 veckor väntan… nu nästan 7 veckor senare det står att skidor väntar på leverans.
  Här har man att göra med oseriöst bolag som inte har varor på lager det måste ni veta!
  Vi ska till alpin-semester om 2 veckor och nu måste vi handla skidor annanstans tyvärr!
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Skräp. Flyttar leveransdatum framåt i tiden. Igen och igen och igen. Vill du ha dina grejor som du beställt? Köp dom någon annanstans.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  SNOWINN ljuger om lagerstatus. Beställde bindningar, sedan dess har min order hittills blivit "försenad på grund av logistik" 3 gånger.
  Trots att det klart och tydligt står att produkten finns i lager och leverans sker 3-4 dagar efter order. (de finns fortfarande i lager)
  Osäker om jag kommer få mina bindningar till skidsäsongen, eller om jag ens får dem...
  köp framförallt inte här om ni vill ha leverans samma månad vilket man förväntar sig 2015 när en produkt finns i lager. Kina levererar bra mycket snabbare.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställde två varor.
  Fick leveransdatum.
  Leveransdatum har flyttats fram fler gånger via mailrobot(går ej att svara på).
  Till slut tröttnade jag och mailade till deras support att jag villa annullera ordern.
  (Har efter flera dagar inte fått svar på detta)
  Jag fick dock ett mail från en robot igen om att jag kunde välja en annan vara, hur ska jag kunna svara ja eller nej på detta när det står i mailet att det inte går att svara på.
  Har vid flera tillfällen suttit i supportkön utan att någon svarar.
  Jag ångar att jag tog detta företag seriöst och betalade varan direkt vid beställning.
  Men jag får väl skylla mig själv.

  Mitt råd. BESTÄLL INTE FRÅN DENNA SIDA!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Över lag billigast på nätet. Brett utbud.
  Enkelt med flera butiker och en kassa!
  Leveranspris. nja där är de inte bäst. Från 101kr och uppåt.
  Jämfört med sverige leveranser tar det extra tid men kan kompenseras med lägre pris.
  Har dock ej testat DHL air leveransen.

  Hemsidan strular ibland.
  Betalnings alternativet är inget problem. Enda minus jag kan tänka är att det inte går att göra en delbetalning om man skulle vilja/behöva det.

  Outletinn bör man hålla koll på ofta =)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställde ett par salomon x-pro 110.
  Snabb leverans
  Mycket bra pris.
  Inga problem.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställde pjäxor den 3/1. Efter en vecka kom bekräftelse att de levereras efter att de kommer till deras lager den 16/1 - alltså senast den 23/1 leverans till mig. Den 21/1 kom nytt leveransbesked att de skulle inkomma till lagret den 22/1. Eftermiddag den 29/1 hämtade jag ut pjäxorna. Så de utlovade fem leveransdagarna gäller från att de fått in varan/varorna i sitt lager, vilket även meddelades av kundtjänsten som inte var så lätt att komma i kontakt med.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Hur nöjd som helst. Först ut på nätet med 2013-2014 modellen av Head Rev 80 Pro. Leverans på fem (5) arbetsdagar precis som utlovat, dessutom 1 500kr billigare än andra butiker jag kollade med. Kan inte bli annat än topp-betyg.

  Bindningarna är inställda och klara vid leverans så om bara snön hade funnits hade jag skrivit detta från mobilen just nu. Helnöjd!
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställde en Peak Performance Softshell jacka. Stort plus för leverans på endast 2 arbetsdagar.

  Enda negativa var att det inte var samma modell och färg som på bilden. Beställde mörkblå med textpå framsidan, fick en ljusblå som loggan syntes på istället för texten.

  Gör dock inte så mycket och är nöjd ändå.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställde slalom pjäxor till riktigt bra pris , Salomon.
  Dessutom snabb leverans med DHL . Lite dyr frakt men det var express till dörren , kom på två dagar.
  Betalade med Visa .
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Butiken hade ett bra pris på de skidor som jag ville beställa. Men vad hjälper det när jag inte kan beställa?
  Jag försökte först betala med mitt kort, som inte accepteras utan jag får ett felmeddelande om att min betalning inte har gått igenom. Jag försöker med ett annat kort med samma resultat. Slutligen så försöker jag att betala med paypal. Min lycka är inte större där, jag får upp ett felmeddelande om att min betalningsmetod inte fungerar.

  Det slutar med att jag ger upp och skickar en förfrågan genom deras kontaktformulär om varför det inte fungerar, efter 24 timmar skickar jag ytterliggare ett mail för att fråga om min order då jag ser pengar har reserverats på mitt konto. Det andra mailet som skrevs via den engelska versionen av sidan fick jag svar på efter ett dygn, där de kort och gott skriver att ordern inte har gått igenom för att mitt kort inte accepterades. Jag kan inte svara på mailet utan har jag fler frågor så ska jag använda deras kontaktformulär på hemsidan. Det första mailet har jag inte fått svar på än (tre dygn efter att det skickades).

  Jag har även försökt få kontakt med dem på telefon men där är det ingen som svarar (jag har försökt flera gånger under varierande tidpunkter på dagen).

  Jag avråder starkt ifrån att handla från denna butik trots bra priser.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Blufföretag. Köpte ett par pjäxor. Fick fel produkt. Returnerade dessa med full beskrivning varför. Fick tillbaka pengarna för pjäxorna. Men frakten fick jag stå för.
  Mycket svåra att få kontakt med. Svarar inte på mail. Kan inte annat än varna för dessa!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bought a jacket (Helly Hansen Zeta CIS) during the weekend and got it extremely fast (2 days from Spain!). I had tried it several times in the shop but seen as how it was cheaper online I decided to buy it from SnowInn. Rightfully so as I saved money and it arrived just when the bad weather had begun to show itself.

  Before shopping I had sent an email to them and asked about the postage. They replied quickly and I was happy to place the order.

  From start to finish, no problems at all. Fast shipping is a huge plus when it comes so cheap. Especially when I live in a cold country and winter is approaching.

  First time I've used SnowInn and I won't hesitate to use them again.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Något av det mest oproffsigaste bemötande jag varit med om!

  Lagersaldon på skidor dom inte har. Kundservice som knappt är nåbar per telefon och som inte svarar per mail.

  Undvik!