Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Öppet köp i 90 dagar
Hjälp - Live chat och telefon
Få varan först - Betala sen

http://www.klockson.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Klockson har fått betyget (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  3 mån sedan
  Vill ej rekommendera detta företaget överhuvudtaget. Gjorde min beställning för snart 5 månader sedan. Först tog det 1 månad och då fick jag mail om att varan skulle komma maj-juni nu är vi i juli och jag har inte hört något på 4 månader.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Förstår inte hur det kan ta 2 veckor och skicka ett litet paket?
 • Usel
  7 mån sedan
  Leveransen tog 14 dagar för mig. när jag fått min klocka etiketten är repig och skrapat. tar kontakt med kundtjänsten och han påstår det kan ha varit prislapp som vi hade tagit bort och i stället att hjälpa mig, är väldigt otrevlig och säger att gå och reklamera till ARN. så om du vill vänta länge och få en begagnad klocka och bli dåligt bemött har du kommit till rätt sidan att beställa.
 • Hej,
  Först av allt säljer vi inga begagnade klockor.
  Klockan du beställt var en beställningsvara, där leveranstiden framgår på produktens sida. Leveranstiden för beställningsvaror är just upp till två veckor, och i ditt fall tog leveransen 9 st arbetsdagar.

  Som jag vänligt förklarade för dig på telefon tar vi alltid bort delen på klockans etikett (också kallad "tag") där priset står.
  Detta som service för våra kunder då klockor oftast är presenter och att du som kund inte skall behöva ta bort delen med pris själv.

  I ditt fall rekommenderade jag varken reklamation eller kontakt med ARN, då jag förklarade för dig att vi gärna hjälper dig med en retur av produkten.

  Det är olyckligt att du missförstod samtalet som skedde i vänlig ton, och på hjälpsamt vis. Kontakta oss gärna igen via telefon eller mail om du har vidare frågor kring detta så ska vi försöka hitta en bra lösning på detta.

  Mvh
  Andreas
  Klockson.se

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Beställning
  Allt gick smidigt. Mycket bra pris på en fin klocka
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Beställning
  Utmärkt och personlig kundservice!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Beställning Leverans
  Schnelle Lieferung nach Deutschland +++++
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Beställning Leverans
  Fantastisk hurtig levering og alt som det skulle være, og så billigere end i Danmark.
 • 2018-10-14 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Beställde den 26e, och den 27e hade jag paketet i min hand. Wow! Kommer verkligen att handla här igen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Fick hjälp med att skicka ner en klocka till hotell i spanien även om dom vanligtvis inte skickar dit. Räddade min resa och överraskningen till min tjej!! Tack
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Väldigt bra, snabb och proffsig kommunikation och leverans från företaget.
 • Usel
  1 år sedan
  Fick en watchwinder från Klockson i födelsedagspresent i februari, vid köpet verkar allt ha gått fint till. Men så började ena windern att slumpmässigt sluta driva i maj och efter att ha konstaterat att något var fel med motorn vände jag mig till företaget för att försöka lösa problemet. Kontakten inleddes med att ingen återkom på över två veckor och att jag fick maila igen för att få ett inledande svar. Då hänvisar man bara till sin reklamationssida och vill inte svara på frågor innan jag sänt in formuläret. När jag fått reda på alla uppgifter som krävdes för en reklamation, skickat in via formuläret och fått tillbaka svar som avslutas med att jag ska återkomma om jag hade frågor, vilket jag hade, så fortsätter klockson paradgren, att inte svara på mail. Nästan två veckor till går innan jag får svar från företaget igen. Då med tomma besked och ursäkter om att semester lett till att man inte kollat mail, den konversationen avslutas med att klockson säger att windern ska kunna vara klar för att jag ska hämta med den hem den 10/7 (ca en vecka senare) då jag ändå skulle vara i Göteborg. Jag får till slut iväg min winder och ett par dagar senare får jag besked om att de mottagit den och att de ska återkomma samma dag. Ingen återkommer. Dagen efter jag varit i Göteborg så mailar jag dem igen då de inte återkommit, och två dagar senare får jag svar att de inte kunde se några fel på produkten (trots utförlig felbeskrivning och notis om att det inte visas ständigt) och hade skickat den vidare och att man skulle återkomma samma dag. Det är nu en vecka sedan och trots att jag nu mailat dem dagligen så har ingen återkommit till mig.

  Slutsats blir helt enkelt att man kanske kan få sina köp levererade ordentligt, men går de sönder är klockson inget företag att lita på.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Kompisar har talat bra om klockson och jag besökte deras sida. Jag chattade sedan med personalen på deras hemsida och fick bra feeling. Gick smidigt att beställa!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Var i akut behov av klocka till tjejen. Kundtjänst hjälpte mig att hitta en passande klocka som kunde skickas direkt! Levererades på MINDRE än 24 timmar från första kontakt. Galet! :)
  Tack!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Köpte en watch winder på Klockson kl. 18. Dagen efter fanns den på mitt uthämtningsställe. Toppen service och snabb leverans!!!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra och snabb hjälp via chatten på deras hemsida. Fick hem min klocka dagen efter jag beställt den. Och också mycket billigare än i butiken i min stad! tack tack, återkommer
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Otroligt nöjd med mitt köp hos Klockson. Tyvärr tog batteriet slut i klockan efter ca.4 månaders användning (vilket var märkligt). Dock fick jag bytt batteriet kostnadsfritt och jag fick tillbaka klockan inom en vecka igen. Tummen upp!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde en Gant klocka den 5e september. När klockan inte dykt upp efter 10 dagar så har jag mejlat 2 gånger och ringt 3 gånger, inget svar. Nu har de gått 15 dagar och har fortfarande ingen klocka och inget svar från klockson.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Köper alltid mina klockor här och rekommenderar alltid till alla. /smidigt o snabbt lev
  Tack
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Kan verkligen rekommendera Klockson. Seriös sida, snabb leverans och billigast på prisjakt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Mkt nöjd med bra pris, snabb leverans och bra betalningsmöjligheter.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick snabbt svar på mail innan köpet och klockan kom inom utsatt leveranstid, 30% billigare än i butik. Inte mycket att klaga på med andra ord.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta var inte det proffsigaste företaget jag haft att göra med. Fick leverans av en Tommy Hilfiger Charlie 1791125. Vid första anblicken är klockan snygg och fräsch varpå jag gör misstaget att klippa av sigill och ta bort skyddsplasten. Sätter sedan på klockan och den sitter illa och känns väldigt plastig för det priset. Jag har på mig klockan i några sekunder och bestämmer mig för att denna klocka inte motsvarar de förväntningar jag hade.

  Jag kontaktar Klockson och vill reklamera köpet. Jag hamnar i en väldigt konstig diskussion med en handläggare som börjar ifrågasätta om jag gör samma sak när jag köper jeans. Han tror inte att jag kan reklamera köpet eftersom skyddsplast och sigill är borttaget. Jag får ändå rådet att försöka vilket jag gör.
  Efter nästan en månad av kompakt tystnad kontaktar jag Klockson och hamnar hos samma handläggare igen. Han berättar nu att klockan är hos en urmakare för att utröna om jag använt den mer än jag sagt. Han erkänner att ärendet tagit för lång tid att handlägga.

  Efter ett antal dagar får jag plötsligt beskedet att de inte godtar returen p.g.a. borttagen skyddsplast och sigill och att de kommer att skicka tillbaka klockan så snart jag betalat för fraktsedeln. Vad den skulle hos urmakare att göra från första början begriper jag inte med tanke på angiven orsak.Jag orkar inte diskutera med dem och betalar 89 kr den 10/3. Idag är det den 29/3 och jag har fortfarande inte fått klockan i retur...

  Jag kommer självfallet aldrig mer gör affärer med Klockson och jag vill hissa en varningsflagg till övriga.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde i slutet på december, inget svar på leveranstid eller någon möjlighet att ringa kundtjänst då de inte svarar. Min upplevelse är att det tar för lång tid att få klockor levererade och att de inte hört av sig trots att klockorna fanns i lager. Är besviken och kommer inte att handla där fortsättningsvis!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett stort tack till personalen på Klockson för att ha hjälpt till med köpet och en akut försändelse. Paketen kom i tid trots att ni inte fick så mycket tid. Otrolig proffsig och hjälpsam personal. Rekommenderar starkt detta företag!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt snabba och proffsiga. Underbar support. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Rekordsnabb leverans för mina internetinköp. 17 timmar och 47 minuter mellan lagd beställning mottaget SMS om att varan kunde hämtas ut.

  Den avdragna stjärnan till full poäng beror på min osäkerhet inför eventuellt framtida strul i samband med eventuella reparationer enär Klockson inte är auktoriserad återförsäljare.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Beställning
  Hur nöjd som helst.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra priser och utbud, fantastisk kundservice. Mail-svar inom ett par timmar, fick till och med svar under en söndag. Chatten på hemsidan svara direkt då den är öppen. Rekommenderas starkt!

  Edit: Jag har nu genomfört ett serviceärende. Toppenservice kan jag bara säga! Skickade in min reklamationsbegäran halv elva på kvällen, fick svar efter tio minuter från Andreas att jag kan skicka in den dagen efter så löser han det. Många företag som har att lära av denna lilla nätbutik.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Absolut suverän nätbutik. Seriös, billiga, snabba leveranser och schysst kundservice! Eloge till Andreas.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Absolut 10/10 stjärnor!

  Beställde en klocka därifrån igår kl 17.00. Idag hämtade jag ut den vid 12-tiden, suveränt!
  På min gant-klocka var det 30% lägre pris på klockson än i andra butiker.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har nyligen beställt en klocka åt min flickvän via denna hemsida. De har fruktansvärt bra kundservice. När de inte fick tag på mig via mail ringde de upp bara för att informera kring alla detaljer kring köpet och verkligen säkerställa att det var så jag ville ha det.

  Sett till kundvården är detta ett av de bästa köp jag någonsin gjort. Klockan får jag nästa vecka :)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Suverän service, går att skriva till dem direkt via hemsidan och du får svar inom sekunder. De ser till att ha lägst pris, om inte så är det bara att meddela dem och de ändrar då sitt pris.
  Om du skulle vara missnöjd med något så se bara till att höra av dig, dem vill alltid ha nöjda kunder. Jag köpte för övrigt en Marc Jacobs till tjejen genom klockson, gick inte få billigare någon annanstans och den kom hem efter någon dag. Perfekt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Helt suveränt! Fick min beställning dagen efter :) Snyggt paketerat och bra priser!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra service! Otroligt nöjd med mitt köp och rekommenderar klockson starkt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Anbefalles !!!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag är mycket nöjd med sidan och rekommenderar den starkt till andra köpare.
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  6 år sedan
  Beställning
  Rekommenderas varmt! Andreas och dem andra jag kom i kontakt med via kundservice är överdrivet serviceminded. Väldigt nöjd!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag är mycket nöjd med Klockson. Kommer utan tvekan att handla därifrån igen
 • Perfekt
  6 år sedan
  Beställning
  Helt problemfritt och snabb leverans!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Kommer absolut att rekommendera Klockson till alla jag känner! Klockrent! :)
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Helt perfekt! Jag hörde av mig till klockson dagen innan en födelsedag och hade klockan dagen därpå innan firandet. Prisvärt, snabb leverans och otroligt bra service!
  Tack!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket nöjd med mitt köp hos klockson!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  En otroligt snabb o smidig leverans! Det tog 1 dag från det att dom skickade varan! Så nöjd rekommenderas starkt till andra som vill handla av seriösa och trevliga säljare!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket positivt på alla sätt . Personligen rekommenderar jag Klockson vid köp av klockor .
 • Perfekt
  6 år sedan
  Beställning
  Otroligt bra service och trevligt bemötande.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställning
  Helt otrolig service
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställning Leverans
  Supertrevligt bemötande och snabba leveranser.