Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Enormt utbud inom träning
Omedelbar leverans från lager
Lång erfarenhet i branschen

http://gymkompaniet.se

Betalningsalternativ

SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Gymkompaniet.se har fått betyget (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Snabb leverans, snabb respons från kundtjänst vid reklamation. Mycket nöjd och återkommande kund.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Kan verkligen rekommendera denna butik. Snabb leverans, snabb respons från kundtjänst vid leveransfel. De jobbar för att jag som kund verkligen skulle känna mig nöjd.
  Kommer beställa fler gånger från denna butik.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Så himla nöjd med snabb leverans och trevlig kundtjänst när jag köpte mitt löpband. Kommer handla mer för mitt hemmagym från gymkompaniet och kan varmt rekommendera till andra som söker ett seriöst företag.
 • 2020-12-03 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Kanonservice och bra lösning när det blev trassel med lagersaldot.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt hjälpsam kundservice som guidade till rätt val av utrustning och slog ihop ordrar när jag lade två beställningar inom kort tid, vilket besparade mig dubbel fraktkostnad. Helnöjd med levererad utrustning. Snabb leverans till mindre ort utanför Uppsala, väl inslagen och utan anmärkning. Verkar ha skickats redan dagen efter beställning. Bästa möjliga.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Trög hemsida (kanske var överbelastad just nu?) med lite småbuggar (kundvagnen tömdes när jag försökte använda en utgången rabattkod) här och där, men annars bra!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställde skivstång och vikter. Riktigt bra och snabb service, hjälpte mig att få allt i en och samma leverans samt att det blev billigare än min ursprungsbeställning. Bra kvalitet på sakerna också.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställde skivstång och vikter men dem missade skicka med fjäderlås jag även beställde, kontaktade dem och det gick problemfritt, mycket nöjd! Kommer i fortsättningen att handla här.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Min första beställning från Gymkompaniet gick som en dröm.

  Snabb leverans till ett litet bostadsområde utanför Hudiksvall trots DHL som speditör.
  Dessvärre var en produkt till synes defekt från produktion men den ersattes helt kostnadsfritt utan frågor eller krav på att behöva skicka tillbaka den som redan levererats.

  Inget negativ alls att säga om detta företag som kommer vara min enda leverantör av gymprodukter så länge jag orkar lyfta en vikt.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bara positivt att säga om den här butiken. Snabb och mycket trevlig kundservice/bemötande. Blixtsnabba på att skicka iväg det man beställt och leveransen via DHL gick också snabbt. Och självklart är det trevligt med leverans hem till dörren, vilket ingår i priset.
  De matchade dessutom en konkurrents pris, så det vann de en ny kund på.
  Verkar vara ett genomseriöst företag som verkligen värderar sina kunder och såna företag växer inte på träd numera. Så kommer garanterat att återkomma som kund igen.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snabb frakt och trevlig kundservice (via mail) köpte ett Powerrack. Jag bor på landet och de använder DHL och de kör bara ut en gång per vecka så jag åkte till terminalen och hämtade själv. Det är ju inte Gymkompaniets fel egentligen men DHL är ganska kassa jämfört med Posten.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och lätt
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är i överlag väldigt nöjd med gymkompaniet som höll vad de lovade och verkar vara seriösa och professionella. Men jag fick problem med leveransen när jag beställde hem en power rack - då deras transportpartner DHL slarvat bort 4 av 5 kollin.

  Jag bestämde mig för att först kontakta DHL och de lovade att de skulle hitta paketen de slarvat bort. Efter en viss tid så förstod jag att DHL aldrig skulle hitta paketen, så jag kontaktade gymkompaniets kundservice istället. Mycket trevligt bemötande på kundservicen måste jag säga! Gymkompaniet lovade att skicka om paketen som inte kommit fram på direkten. Det hela skulle ha gått snabbare om jag kontaktade gymkompaniet direkt vid leveransförseningen, så det är till en viss del mitt eget fel att jag fick vänta lite längre. Men jag måste säga att jag ändå är lite besviken på att de endast har DHL som transportpartner då jag tidigare haft liknande problem med transportföretaget. Av den anledningen och de lite för höga priserna ger jag Gymkompaniet.se en 8:a och inte en 10:a.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställning
  Klockrent! Det enda jag väntar på nu är fakturan så om betalningsbiten sköts så finns egentligen inget att anmärka på!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gjort två beställningar på en kort period och leveransen,samt produkterna har varit upp till förväntan! Senaste beställningen jag gjorde så beställde jag 4st viktskivor, varav en av dessa var ett måndagsex. Alltså felaktig dimension, men eftersom detta verkar vara ovanligt så skickas en ny vikt ut till mig snarast. Varav den felaktiga viktskivan kunde jag slänga eller behålla. Bra support!

  Priserna är dugliga och fraktfritt/hemleverans är riktigt trevligt!
  Kan varmt rekommendera denna webbutik för dig som vill köpa träningsartiklar.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställning Leverans
  Har aldrig gett någon en 10:a på denna fråga. Men ni har definitivt vart närmast. Det faller mestadels på DHL som enda transportpartner. Med annat alternativ eller vilken annan transportör som helst, så hade det tippat över till en 10:a. Även priserna kunde vart liiite vassare, men det är ej anledningen till 9:an.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställning Leverans
  Smidig webshop.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställde en peckdeck en fredag fick den hemlevererad tisdag..
  rekomenderar
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Beställning Leverans
  Lätt, snabbt och prisvärt!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jättebra service, ringde och fråga lite vad som personligen passa mig bäst och köpte därefter det han gav mig lovord för. Kanon service, leverans inom lovad tid, perfekt enligt mig själv!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte en curlstång, gfid-71 och en massa vikter, allt levererades inom angiven tid. Upptäckte att ena skyddet för benet på gfid-71 var trasigt, kontaktade dem, och en ny kudde med överdrag skickades direkt, perfekt!