Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri frakt på allt
Öppet köp
Prisgaranti

https://www.sleepo.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Diners
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Sleepo.se har fått betyget (4.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uselt! Beställde två helt olika produkter. En vecka efter köp mailar dem och säger att ena produkten ej längre finns i sortiment pga hög efterfrågan. Får pengarna tillbaka.

  Tre veckor efter köp mailar dem och säger att även den andra produkten är försenad pga hög efterfrågan. Ber om pengarna tillbaka.

  7-14 dagars leveranstid är redan extremt långt jämfört med andra e-handlare.

  Skärp er Sleepo, det är ju pinsamt.

  Kasst.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställde en matta och 2 dagar senare var den framme hos ombud att hämta.
  Inga konstigheter och allt fungerade smidigt.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Mycket dåligt. Sängen var inte alls vad jag hade väntat och när jag skulle byta tog det otroligt lång tid innan jag fick tillbaka mina pengar. Man måste verkligen ligga på kundtjänst, annars slutar de bara svara.
  De ger ett mycket oseriöst intryck.
  Finns bättre och mer prisvärda sängar på andra håll.
  Aldrig mer sleepo
 • Dålig
  11 mån sedan
  Aldrig mer Sleepo!
  En mörk, blåsig och regnig kväll i februari kommer LGT Logistics för leverans av vår sänggavel. Chauffören stannar lastbilen mitt i gatan och ber mig underteckna mottagandet på iPad. Jag skriver på, chauffören baxar ut sänggaveln till oss mitt i gatan och åker sin väg. Vi bär in gaveln. Inomhus ser jag att emballageplast i ett hörn är skadat och så även tyget. Jag mejlar sleepo direkt. Dagen efter får jag svar att jag skulle granskat gaveln innan jag skrev på mottagandet. Jag får inte reklamera sänggaveln.
  Alla kan göra fel. Blir det fel väljer den seriösa säljaren att rätta till. Sleepo väljer en annan väg. Sleepo levererar en skadad produkt och vägrar godkänna reklamationen. De erbjuder en 500 hundring i avdrag som kompensation för skadan. Att erbjuda det de faktiskt sålde, en snygg felfri sänggavel, ingår tyvärr inte i deras repertoar.
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Purchased a bed from this company with the assumption that it would be delivered no later than the listed date. First thing that happens is that the bed gets stuck in transit because somehow one of the nine pieces has gone missing. This goes on for two weeks while they "look for" the missing piece. Decide to go ahead with delivery because I've been told that it is "phantom" piece, turns out this missing is half of the middle mattress?! Not only that, they two sets of legs of which half were missing, it only got better after we realised that the braces from the base had been "forgotten". Next came the terrible communication, only replies after I sent them multiple messages and calls to figure out what our next step was. Finally after threatening legal action was told that I would get the missing pieces ASAP. Well ASAP means over two weeks after expected delivery date and leaves me screwing in 8 braces by hand (when they should have come attached). Whatever, okay surely we will be compensated fairly, nope less than 5% of the what we paid. I could have earnt more interest investing in something compared to how long they had my money but I had no bed!
 • Dålig
  1 år sedan
  Köp inte deras soffor! Dålig kvalite och blev nedsutten efter 2 månader och fick inte reklamera pga att dom ska vara så då det är dunsoffa enligt sleepo!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick precis hemleverans på 3 soffbord - så uselt - har aldrig varit med om sämre leverans! Borden är skräp och hade dessutom kaffefläckar på sig - sämsta jag varit med om någonsin!
 • Dålig
  1 år sedan
  Beställning
  Mer än en vecka sen order och fortfarande ingen spårningsinformation eller uppdatering om status.

  Ingen möjlighet att slå upp sin order på hemsidan för att få information om status.
 • Usel
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Dålig information angående leverans.,allt kom inte med hemleveransen utan lämnades på en jourbutik långt ifrån

  där vi bor. Vi visste inte ens vad den låg har aldrig fått varor dit tidigare.

  Mycket besviken!!!!!!!!!!!!!!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Jätte hjälpsam kundservicetjej som hjälpte mig!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otrolig kundservice, flexibel, trevlig och lösningsorienterad!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Först o främst det enormt fina bemötande.
  Tjejerna ser aldrig problem bara möjligheter.
  Och som jag skrivit nån annanstans man får en känsla av att företaget finns bara för dig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag är jättenöjd med varorna.De passar perfect.Och är stilrena och snygga.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  AII dom ser bekväma ut,badmattorna.Snygg design ,lagom stora och tjocka.Hoppas att det står vilken grad man tvättar dom i,annars är jag nöjd!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Allting förutom frakten är egentligen riktigt bra med sleepo. Men när man redan har en lång leveranstid på 7-14 arbetsdagar så kan man inte annat än bli lite trött när produkten kommer fram först efter 19 arbetsdagar. Jag beställde den 24 aug och den kom fram idag 20 sep. Att frakten går långsamt är egentligen ingen stor grej men avsaknaden av info är det som man blir irriterad över. Hade man bara fått veta ifall varan fanns i lager och kunnat följa sin order hade troligtvis inte frustrationen vara lika stor. Men det är väl det man får ta när väljer ett billigt och fraktfritt alternativ.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, fri frakt och retur och bra utbud samt priser.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Med tanke på vissa andra omdömen här så var jag lite orolig för leveransen men det var helt onödigt. Både beställning och leverans fungerade perfekt. Varan var i gott skick.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Varan, tempur sovkudde, känns mycket bra! (Har visserligen bara använt den under en natt, men ändå ..... ) Det gick smidigt att beställa och den levererades snabbt.
 • Usel
  2 år sedan
  Köpt en lampa med relativt känsliga glaskupor som ska monteras. Glaskuporna kan köpas löst om de går sönder för 149kr/st. I paket med lampan ingick en kupa som "reserv" för att man får räkna med att dessa kan gå sönder i transporten. Efter 2 dagar rasar en kupa ner och spricker pga ojämn kant på glaset (metall mot glas). Sleepo tycker inte detta är en reklamation då man får räkna med att dessa går sönder.

  Citat Sleepo: "I produktbeskrivningen uppger vi t.ex inte att reservglaskupa ingår, utan skickar med detta för att det tyvärr är ganska vanligt att en kupa går sönder redan i transporten."

  Räkna inte med att få dina varor levererat hela.
 • Usel
  2 år sedan
  Beställning
  Efter 6 vardagar så har inte ens min vara skickats från Sleepo. "Ärendet behandlas" är det enda som står då jag söker på mitt "Orderbekräftelsenummer".. Handla ALDRIG från Sleepo..
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt och enkelt! Bra sortiment
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Låga priser, fraktfritt.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Börjar förstå de usla omdömena om denna butik. Ångrar bittert att jag valde den billigaste butiken för en bäddmadrass istället för en seriös butik som vet vad de sysslar. Med har fortfarande inte sett röken av den bäddmadrass som jag beställt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabbt och smidigt
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  De skickade först fel vara, jag skickade då tillbaka och de skulle skicka rätt. Detta var 2,5 veckor sedan och jag har fortfarande varken fått rätt vara eller pengar tillbaka. Jag har skickade ett påminnelsemail efter 2 veckor, men har inte fått något svar.
 • Usel
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  De hittar på en massa saker som inte är sanna gällande det faktum att man inte är nöjd som kund med behandlingen av dem. De lovar mer än de håller. 4-9 dagars leveranstid blev 12 och de skyller på att man lämnat fel telefonnummer och därför inte fått varan. De finns på Svarta Listan av en anledning.
 • Dålig
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Långa leveranstider. Varan inte kommit trots att det gått två veckor. Företaget säger att de inte råder över Postnords leveranser. Första och sista gången jag handlar där. Företaget finns på Svarta Listan.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Utlovade leveranstider som flera gånger inte hålls. Supporten slutar att svara på mejl när man frågar var varorna har tagit vägen. Undvik; det finns betydligt seriösare aktörer.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans, bra förpackad produkt.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Usel, dryg och otrevlig kundservice. Leveranstiderna som inte stämmer. Kommer aldrig att handla här igen.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en lampa för över 1800SEK.
  När jag efter 4-5 veckor fick den levererad var det svetsmärken på armaturen. När jag ville reklamera varan fick jag till svar att "det är sådant man får räkna med".

  Finns ingen sådan information på vare sig produktsidan eller deras hemsida.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otrolig dålig kundtjänst. Bra längesen jag fått ett sådant bemötande av självaste kundtjänstansvarig.
 • Usel
  3 år sedan
  Beställning Leverans
  Otroligt ful sittpuff i "sammet" som de har sålt in via bloggare, produktplacering där de får den att se helt annorlunda ut än i verkligheten. Det sägs att den är i sammet, men det är pyjamastyg. Den kostade 4300 men kan inte ha kostat en hundralapp att tillverka.
 • Usel
  3 år sedan
  Beställning
  Lång leveranstid
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning
  Försenade trasiga paket, fattades kollin, dålig kundservice och får inte tillbaka pengarna ens för den sängen som ej levererats komplett innan den andra kommit tillbaka till dem. KASST!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag har tidigare köpt kuvertlakan från Sleepo från Gripsholm. Jättenöjd. Hoppas det blir samma nu. Det står drapålakan, men det är inte intressant. Vill ha kuvertlakan av percale.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  hittade bästa priset på marknaden för min kudde, tack för det!!
  och så fint med fri frakt o fri retur!!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Leveransen kommer inte på några 4-9 arbetsdagar, när jag ringde och frågade om dom skulle klara på 7 arbetsdagar fick jag tydligt veta att de minsann hade 9 dagar på sig. Att dom sedan inte skickade förrän efter 10 dagar skyllde man på posten.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Det är enkelt att handla och leveranserna är snabba.
 • Hej!

  Tack för din recension.

  Kul att du gillar den snabba leveransen och att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

  Ha en fortsatt fin måndag!

 • Bra
  3 år sedan
  Beställning
  De har fina saker.
 • Hej!

  Tack för din recension.

  Så roligt att du gillar vårt sortiment.

  Vi önskar dig välkommen åter i framtiden och önskar dig en fin dag tills dess!

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tro inte på deras skräp dom skriver på sin huvudsida, där dom påstår du har öppet köp, detta gäller endast ifall du inte packat upp produkten, hur du nu ska kunna testa produkten, utan att packa upp den, det vet då inte jag, ifall du sedan läser deras information om återköpsrätt, står det tydligt att du ska få returnera produkten, förutsatt att du returnerar den i ursprungligt skick, och då i ursprungsförpackning, eller likvärdigt, men detta gäller inte sängar, för ifall du fortsätter läsa, så har dom lagt till, längst ner, att detta inte gäller sängar, då det anses vara "ohygieniskt", detta är givetvis skrivet på detta sätt, för att lura kunden, ingen annan anledning......på köpet var sängen rent skräp, så ojämn, obekväm, mjuk som fasen utåt sidorna, medan mitten känns, ja inte jämn, man låg på köpet ner sängen på mindre än en vecka, vilket innebar man fick flytta om undersängarna, annars kändes det som att ligga i en skidbacke, så jag kan då verkligen inte rekommendera deras sängar, det kanske inte gäller alla, men den jag tjackade var en för 5K, så det är möjligt att sängar för 15K är bättre, men då kan man lika väl gå till MIO, eller IKEA, och kan då testa sängen innan man köper grisen i säcken, för detta företag säljer högar av risiga grisar.
 • Hej!

  Tack för din recension.

  Det var väldigt tråkigt att läsa att du är så missnöjd med köpet av din säng hos oss. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp och returrätt på produkter som kommer tillbaka oanvända och i oförändrat skick. När det gäller sängar så är detta mycket riktigt en hygienartikel som du tyvärr inte kan skicka tillbaka om den är använd.

  Vi säljer inte begagnade produkter och alla sängar vi säljer skickas givetvis ut till våra kunder i nyskick och helt oanvända. Det här gäller givetvis även den sängen du köpt. Vi kan tyvärr inte sälja använda sängar vilket vi tror och hoppas att du förstår.

  Jag rekommenderar dig att ta kontakt med vår kundtjänst om du har fler frågor eller synpunkter angående din beställning eller hur våra rutiner för öppet köp ser ut. Vår kundtjänst når du på [email protected]

  Ha en fortsatt fin dag!

 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Dålig kvalitet på bilderna, som visar produkten.
  Varför funkar det inte att direktbetala via internetbank trots att det finns som alternativ?
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Företaget kör med "falsk" lagerstatus. På prisjakt kan man få intrycket att produkten finns i lager då är markerade som det. Gå man in på produkten på deras hemsida så är produkten markerad som "leveranstid på 4-9 vardagdagar". Jag ringde kundtjänst och fick då höra detta betyder att produkten INTE finns på lager, alltså tvärt emot mot indikeringen på prisjakt. Om man inte passar sig kan man alltså gå i deras fälla och få vänta riktigt länge, som jag har fått göra. 4-9 vardagar innefattar inte din leveranstid utan tiden innan varan innan skickas, vilket betyder ännu längre verklig leveranstid.
 • Hej.

  Tack för din recension.

  I den orderbekräftelse som skickas till dig så framgår det alltid hur lång leveranstid du har. Vissa produkter säljer tyvärr slut både på vårt lager men också hos våra leverantörer och leveranstiden kan ibland då landa på mellan 4 - 9 vardagar - innan du har din produkt på ett närliggande postombud eller får den levererad med hemleverans beroende på vad du handlat för något.

  Vi hoppas att leveranstiden på 4 - 9 vardagar i det här fallet inte orsakar alltför stora problem för dig och vi önskar dig en fortsatt fin dag!

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Fantastisk kundtjänst, de vill verkligen kundens bästa. Deras service gör att jag står ut att vänta en extra dag på försenad vara. Kommer handla igen.
 • Hej!

  Tack för din recension.

  Dina fina ord gör oss verkligen glada. Våra kunder är det viktigaste vi har och vi försöker alltid göra vårt yttersta för att få så nöjda och glada kunder som möjligt. Förseningar är jättetråkiga och går tyvärr inte att styra över.

  Du är mer än välkommen åter att handla hos oss igen.

  Tills dess så önskar vi dig en fantastisk helg!

 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning
  Enkelt, klart och betryggande
 • Hej!

  Tack för din recension.

  Det glädjer oss att höra. Vi tycker att det ska vara enkelt att handla på nätet!

  Ha en fin fredag!

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra hemsida, bra pris och snabb leverans!
  Sleepo kommer jag definitivt bli återkommande kund hos!
 • Hej!

  Tack för din fina recension.

  Jättekul att höra att du är så nöjd med den snabba leveransen.

  Önskar dig en fin dag och välkommen åter!

 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning
  Bra hemsida, bra priser och snabb leverans!
 • Hej!

  Tack för din recension.

  Så roligt att du är nöjd med vår hemsida och snabba leverans.

  Ha en fortsatt fin dag!

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det sämsta kundbemötandet jag varit med om.

  köpte en säng, benen var trasiga, gaveln var fel
  informerade om detta, de skickar nytt, tar några veckor
  behövde stanna hemma ytterligare en dag för att ta emot varorna
  som kompensation ville dom ge mig fula kuddar
  skickar länk till konsumentköplagen
  ber mig skicka intyg för lön påskriven av chefen
  två månader och tiotal mail senare

  Väldigt otrevligt bemötande. Handlade inte om många hundralappar men när företag försöker mygla är det bara äckligt.

  Undvik! Blir det något fel med köpet eller leveransen kommer du få lida för det.
 • Hej.

  Tack för din recension.

  Vi beklagar verkligen detta och tar till oss av dina synpunkter och för dessa vidare högre upp.

  Önskar dig en fin dag!

 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inget svar från kundtjänst efter sju dagar trots löfte om 24 timmar. Varan var defekt.
 • Hej Souza,

  Tack för din recension och feedback.

  Vi försöker alltid svara på mail inom 24h och finns tillgängliga på telefon så det låter märkligt att vi inte återkopplat till dig på en hel vecka. Vi ber hemskt mycket om ursäkt om vi har missat ditt ärende, vi vill att det ska kännas tryggt och säkert att handla på Sleepo!

  Önskar dig en trevlig helg!

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra sortiment, och kundupplevelse. Jag beställde flera grejer och valde att skicka tillbaka en kudde. Enkelt att returnera och fick återbetalning.
 • Tack för trevligt omdöme! Ha en fortsatt bra dag, Emelie på Sleepo