Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information GamersGate har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-10-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  2 år sedan
  Överlägset bäst pris på spelet jag ville ha. Gick snabbt och smidigt att betala via PayPal och bekräftelsemailet kom direkt. Spelet aktiverades på hemsidan genom några enkla steg.

  Kommer inte tveka att handla här igen om de har lägst pris på ett spel jag vill ha.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lägsta priset på det jag ville ha.
  Inga som helst problem med kod eller nerladdning.
  Det blir fler köp om de har det jag vill ha till bra pris. Man får passa på när de har kampanjer!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inga problem alls, köpte mitt första spel här precis, passade på när de reade ut ac origins på 25% rabatt, betalade med paypal fick koden direkt på mitt konto på hemsidan, håller just nu på att tanka hem spelet.

  Det enda som skulle vara negativt isf är att sidan var lite seg, samt att verifierings mejlet vid registrering blev filtrerat som skräppost.

  Jag kommer absolut att handla här fler gånger om det är så att jag hittar det jag söker till bästa pris här.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Otroligt dålig sida. De har bra erbjudanden på nedladdningsbara titlar men problemet är att det går inte att köpa ifrån deras sida. Man får ett meddelande om att ett verifierings e-mail har skickats till ens e-post som måste verifieras innan man kan slutföra köpet och det e-mailet kommer aldrig.. Istället får man massa reklam skickat till ens e-mail istället även fast jag avmarkerade rutan som sa att jag ville ta del av deras erbjudanden.

  Så i slutändan blev det inget spel men massa spam på ens e-mail istället.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En underbar liten webbutik, snabb leverans. Jag har aldrig haft strul trots 30+ köptillfällen.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gikk bra å få frem prisene både i Euro og SEK i butikken! Etter en skapt et konto, så vil en kunne velge hvilket språk siden skal vises i og hvilken valutakurs.

  Betalte med VISA kortet for tre nøkler til spill på Steam og måtte vente noen minutt hver gang inntil alt var klart mellom GG og Steam. Å legge inn nøkkel fra GG til Steam gikk uten noen større problem (med copy n paste) og instruksjonene for hvordan en skulle gå frem ved aktivering på Steam var fullt ut tilstrekkelig. Prisene virke være veldig bra på de spill der er under kampanje.

  Vil nok holde et øye på GG for andre tilbud i fremtiden på spill der enten skal aktiveres i Steam eller uPlay fra GG. Eldre spill er jeg litt usikker på hvordan dette vil fungere ettersom de kan bruke helt andre DRM systemer, men det virke som GG prøve i hvert fall å gi den informasjonen for respektive spill.

  Kan ikke si noe om hvordan det er å hente ned spill fra GamersGate, da alle spillene jeg kjøpt i denne omgang er fra Steam og må bli hentet gjennom klienten.

  I sin helhet er GamersGate relativ lett å navigere på og en kan bruke søk funksjonen for å finne frem til det en søker hurtig og/eller bruke filter for å kun se det en vil sortere blant spillene.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt okej nedladdningshastighet mellan 1-4MB/s. Fick två errormeddelanden när jag försökte betala de första gångerna men sedan fungerade det. Betalade med paypal. Hemsidan borde göras bättre, de blandar svenska och engelska, det är rörigt och ser inte bra ut.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt klart bästa priset på den produkt jag köpte.
  Det tar 10 minuter att få koden, funkade perfekt i Steam.
  Betalade med VISA-kort.

  Inga konstigheter helt enkelt.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra priser. Bra när man får en steam kod.
  MYCKET dålig hastighet när man laddar ner från dom. Går i 2mb/s. Jag har 250mbit
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Varning! Kan ta upp till 18 timmar att ladda ner ett spel från GG.Och om ni får problem med en installation som jag fick så är supporten urusel! Den sker på Engelska och
  man skall öppna någon slags tråd på deras hemsida sedan tog det ett par dagar innan jag fick något dumt svar och så höll det på. Jag skulle göra det ena o det andra, ta skärmbild med mitt GG konto öppet plus felrapporten mm.Jag gjorde allt som dom sade i en veckas tid till slut tyckte dom att jag skulle ta kontakt med utvecklarna av spelet! När felrapporten tydligt beskrev att felet låg i nerladnigspaketet.Men dom vägrade att betala tillbaka pengarna.Visst har dom ofta bra priser men aldrig mera GG.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Edit 2013-06-04:
  Vad glad jag blev att det nu är tillagt att jag kan betala med VISA etc. Men icke, jag måste använda "Skrill" för att göra detta. Fail.

  Trist att de inte erbjuder betalningsmöjligheter som normala säljare gör. Femtielva steg bara för att få lov att betala för deras produkter, kom med i matchen. Varför kan jag inte få betala med mitt VISA-kort som jag kan göra överallt annars? PayPal? Jisses.

  Nä, sorry GamersGate, men ni får allt se till att lägga till vettiga betalningsmöjligheter innan jag börjar handla hos er.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket bra priser, hade dock lite strul med spelet jag köpte då de hade slut på nycklar. Väntade över natten sen så hade jag min nyckel.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket trevlig hemsida med bra kategorier och ett smart system för att visa rekommendationer baserat på dina tidigare inköp. Man får även poäng kallade Blue Coins för varje köp som fungerar som en egen valuta som du kan använda för att dra av rabatter på kommande köp. Precis som på webhallen så kan man gå upp i nivå och därmed få ännu fler rabatter och eklusiva erbjudanden. Svin bra D2D sida!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har intet illa att säga om den här sidan. Relativt hyfsade priser, oftast bättre än Steam, sidan fungerar för det mesta, och det är lätt att ge bort spel som gåva till andra, antingen via gg-konto, email, eller vad det nu kan vara. Du samlar även på dig en rad poäng när du handlar, dessa så kallade Blue Points kan du handla nya spel för! Stort plus där. Tyvärr upplever jag deras hemsida som tidvis instabil och trasig. Ger ändå en mellanstark nia, mycket för att DRM-*fritt* är det enda rätta, vilket är hur de säljer hundratals av sina spel. Notera att de säljer flertalet populära DRM-låsta titlar till oftast betydligt bättre priser, exempelvis spel som är låsta till användning genom Steam.

  För den nyfikne då: DRM, eller Digital Rights Management, innebär att distributören har större kontroll över den vara som du 'köpt'. Via Steam exempelvis, så äger du inte ett enda spel - det är endast abonnemang, m.a.o, du köper rättigheter att hyra mjukvara under särskilda begränsningar, och Steam kan låta ditt och andras konton upphöra. Plötsligt är spel du trott du ägde, utan någon förvarning helt bortom din kontroll som konsument, trots att mjukvaran är betalda med dina pengar och ligger på din egen hårddisk. Samma gäller för Origin, vilka tyvärr råkar vara än snäppet värre på flera punkter.

  Detta är bara exempel. DRM innehåller också en hel del andra kommersiella begränsingar som jag inte går in på, det är nämligen ett alldeles för stort ämne.

  Nåväl... Tack Gamersgate, fortfarande nöjd kund hos er!
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  good prices and easy downloads that often work with steam.

  Only problem is after buying quite a few games is that I had problems with the patching and keys for one game.

  Opened a ticket with them and they haven't looked at it in four days.

  Not sure you can trust them if there is a problem, otherwise they have competitive offers and quite a nice interface.

  My guess is that Steam has better support, but i've never opened a ticket with them.

  my impression now is that they don't have much support at all and they are just a storefront for digital purchases. keeps the costs down.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Uppdatering:
  Verkar har varit ett problem mellan Nordea och Moneybookers, inte Gamersgates fel. Ska betala med PayPal i framtiden bara. :)

  Beställde Battlefield 3 Lim. Ed. igår, med Nordea Solo som betalningsalternativ, var tvungen att skaffa ett Moneybookers-konto. Pengarna har dragits (ej reserverats) från banken, men varken Moneybookers eller GamersGate verkar visa några tecken på att pengarna kom över.

  Mailade support igår natt, vilka inte har svarat än.

  Betala med något annat betalningsalternativ, kommer nog använda välbeprövade PayPal i framtiden.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag har köpt över 30 spel på GamersGate (GG) och är väldigt nöjd. De har ofta rejält rabatterade erbjudanden som kan konkurrera med nätbutiker som säljer fysiska produkter. Generellt verkar det som om GG har bättre priser jämfört med både Steam och Desura (två andra nedladdningstjänster).

  + GG kräver inte att man installerar ett separat program för att kunna ladda ner, vilket skiljer sig från t.ex. Steam. Istället laddas ett litet program ner för varje spel som man vill installera. Programmet laddar i sin tur ner och installerar spelet, och sedan kan man ta bort programmet. Det är alltså precis som om man hade installerat spelet från ex.vis. en DVD.

  + Nycklarna till vissa spel kan man lägga till i Steam, vilket är ett plus.

  ++ Nedladdningsprogrammet fungerar i wine på Linux, vilket är ett stort plus när man använder det tillsammans med Play-on-Linux.

  - Precis som andra jag har haft problem med Nordea Solo via Monebookers, där det vid två tillfällen har hänt att överföringen från Nordea fastnat någonstans på vägen till Moneybookers. Då sitter det fast några dagar och man måste skicka en skärmdump av överföringen på Nordea-kontot till Moneybookers support. Det har löst sig, men har tagit upp till två vardagar.

  På det hela taget är jag mycket nöjd med GamersGate och kan rekommendera den butiken. Problemen med moneybookers är det enda som drar ner betyget till en 9:a. Om det hade hänt oftare hade betyget varit ännu lägre.