Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Erfarenhet & Service sen 1929
Utemöbler: Fri Frakt fr 5000:-
Weber World: Allt för Grillen

http://www.sommarboden.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
Diners
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Sommarboden har fått betyget (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  8 mån sedan
  Går ej att lita på lagersaldo. 1-3 dagar stod det när jag beställde. Sen fick jag ett bekräftelsemail på ordern, och jag var tvungen att öppna PDF och lista ut själv att leveranstiden hade ändrats till flera veckor längre bort. Trist när lagersaldo inte fungerar så man tar sina användares tid.
 • 2020-03-02 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  2 år sedan
  Snabb leverans, inga konstigheter
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra service. Beställde en Weber Genesis II e-410 på webbshoppen söndag kväll. Den levererades monterat hem nästa dag kl. 16. Inget "till tomtgräns" leverans heeler. De satt den på rätt plats och kopplade in gasoltuben. Dock glömde dem överdraget men den satt snyggt på plats när jag kom hem nästa dag.

  Snabb leverans, otroligt trevliga personal samt att grillmontering och leverans ingår i priset gör att jag rekommendera Sommarboden som första stopp om ni söker Weber!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hittade en soffa som jag var intresserad av här på Prisjakt. Den var billigast hos Sommarboden och när jag besökte deras hemsida så var priset det samma. Då jag var osäker på om det ingick dynor och hur länge leveransen skulle ta så ringde jag till deras kundservice. Där fick jag all nödvändig information men när nämnde priset lät personen i telefon lite förvånad då hon hade ett högre pris i sitt system, 4990 istället för 4027 som det stod på hemsidan. Vi avslutar iaf samtalet med att jag säger att jag ska gå in och beställa soffan.

  När jag fyllt i alla uppgifter, adress, konto, mm. och ska trycka bekräfta så är priset ändrat till 4990.

  Jag ringer då upp kundservice igen och får prata med samma tjej. Hon svara glatt i luren:

  "- Ja, där han jag före dig, haha. Priset var fel på hemsidan så jag gick snabbt in och ändrade det".

  Jag förklarade att jag tyckte att det var minst sagt dåligt att hon ändrade det så snabbt då vi bara minuter innan pratat på telefonen och jag då berättat att jag hade för avsikt att köpa soffan. Även hon tyckte att det var lite olyckligt samt att hon önskade att hon hade haft mitt nummer så att hon hade kunnat ringa upp mig. Jag frågar om hon kan ge mig det priset som vi pratade om från början varvid hon tar mitt nummer och ber om att få återkomma i den frågan.

  Då hon inte ringt upp i slutet av kommande dag så ringer jag. Hon hänvisar då till deras hemsida där de reserverar sig för felskrivningar.

  Jag kan förstå att de skriver fel men när de pratat med en kund om en produkt och ett pris och sedan snabbar sig medvetet att ändra priset innan beställningen hinner göras så tycker jag att det är så himla dåligt. De ber sedan att få tittat på frågan och återkomma vilket inte heller görs. Förstår inte företag som har så kortsiktigt tänk när det gäller hur de behandlar kunder.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställde trädgårdsbord. Allt gick mycket bra. Trevlig service på telefon och bra mailkontakt. Jag är jättenöjd.