Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Stort Sortiment
Fraktfritt över 5000 kr
Säkra betalningar

http://www.folkhemmet.com

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Folkhemmet har fått betyget (4.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  21 dagar sedan
  Ett Kalle Anka företag. Undvik! Totalt inkompetent personal som inte kan något om sitt sortiment, tvivlar på att kunden sett något i online katalogen, att kunden verkligen ringt den butiken den säger sig har ringt, att varorna finns för hämtning trots att kunden ringt och fått det bekräftat och ingen som helst ursäkt för att de försökt leverera tre gånger hos oss trots att vi begärt leverans till butik. Slö och oengagerad personal som bara skyller ifrån sig, lång leveranstid också. Aldrig mer.
 • Dålig
  23 dagar sedan
  Behövde hota dem med anmälning för att få mina pengar tillbaka 3 månader och 2 returer efter att de skickat fel varor. Långsam leverans, kundtjänst svarar inte på email. Skämt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har köpt flera saker genom åren i Täby butiken och alltid trevlig personal :) .Klart att man vil ha sakern direkt men hittills så har det alltid varit värt att vänta.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Köpte utemöbler och tyvärr så var det lång leveranstid på soffbordet men de skickar detta till ombud, så att jag slipper vänta. Tack Olivia på kundtjänst :)
 • Dålig
  4 mån sedan
  Kort och gott, håll er borta från denna butik! Värsta sortens skojare.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Har ni tur är det bara jättelånga leveranstider. Har ni otur ingår inte alla delar ni behöver för att montera möblerna. I rådande stund har FLERA månader passerat och problemet är ännu inte löst. De vägrar ta ansvar utan skyller ifrån sig. Oinspirerad personal. Jag trodde inte det fanns såhär förlegade företag 2021. Undvik!
 • Dålig
  7 mån sedan
  Total katastrof. Undvik.

  Vi beställde skrivbord och stol i augusti. De sa omkring 4 veckors leveranstid då, vilket var länge nog.

  Nu har de skjutit upp leveransen gång på gång på gång. Idag åkte vi till butiken för att få tillbaka handpenning, eftersom vi inte vill vänta till vecka 5-6 nästa år, vilket är den leveranstid de sagt senast.

  Då säger de att vi måste köpa stolen, för att den finns på deras lager i Täby. Det stod inte i det mail vi fått.

  "Vi har våra regler" är enda förklaringen på varför jag måste köpa en stol som jag inte kommer att ha ett matchande bord till.

  Så det slutar med att vi betalar resten av stolen, och att de kan tänka sig att skicka hem den till oss, trots att den kostar 4800:- och deras gräns för fri leverans är 5000. Verkligen generöst, efter att ha väntat nära ett halvår.

  Köp inget från folkhemmet. Jag har aldrig varit med om en sämre affär.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Varning! Mycket oseriös butik som låter veckorna gå utan att reparera skadade möbler eller erbjuda någon återbetalning eller kompensation. Priserna må vara låga men förvänta dig inte att få det du har beställt intakt och fungerande.
 • 2020-07-31 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra kvalitet, snabb leverans och utmärkt service vid reklamation pga skadad produkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supertrevliga och matchade det pris som en konkurrent hade vid en kampanj som startade någon dag efter vi beställde bara. Uppskattas och kan absolut tänkte mig att handla här igen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Är mycket nöjd med min soffa jag köpt! Bra service av säljare i butik och produkt helt enligt mina förväntningar
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  De har fina möbler, men usel service om det blir problem. Häromdagen hämtade vi ett bord och fick hjälp av personal att lasta på. När bordet lastades ur hemma upptäckte vi en tejpning på ena sidan där det var hål i kartongen. Vid kontroll av bordsskivan hade den fått ett hack och en stor flisa lossnat precis där kartongen var tejpad. Vid reklamation blev vi anklagade för att hitta på detta och att skadan skett vid vår egen transport. Trots att tejpningen fanns redan i affären hade de inte kontrollerat bordet när det stod hos dem.
 • 4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte flera möbler och det stod på hemsidan att det är 2 veckors leverans tid och frågade säljaren om det är verkligen sant men tyvärr så var det 12 veckor jag får vänta.. Sedan så får man så dåliga ursäkter varför det var försenad och ingen kompesation fick man heller. Jag kommer att backa min köp nu och handla någon annan stans..... Dom har dåligt återkoppling också.. Nu har dom förlorat en affär på minst 25000:-

  Suck..
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Låt mig först säga att det skall mkt till innan jag blir imponerad av en säljare, men Folkhemmet tog mig med storm, jag har nog aldrig tidigare fått ett bättre bemötande. Folkhemmet tog själva fighten med DHL som hanterat solsängen vårdslöst så den var transport skadad, men istället fick jag en ny kontrollerad o felfri solsäng och den gamla fick jag behålla för allt besvär. de är likaså snabba på att besvara mail och alltid trevliga och tillmötesgående på alla sätt (även i telefon). Jag vill varmt rekommendera Folkhemmet och framföra en stor eloge till Kalle.
 • 6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kanon! Beställde både soffa och matsalmöbler. Är mycket nöjd med både service och finish på produkterna! Rekommenderas.
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag är inte helt nöjd. Möbeln jag beställde och förhandsbetalade fanns inte att få tag på trots att hemsidan antydde motsatsen.

  Kundtjänsten upplevdes snarstucken, på gränsen till arrogant, och det tog 3 veckor tills mina pengar var återbetalade pga att "hela ekonomiavdelningen" varit på semester.