Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Kängspecialisten har fått betyget (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Inte ofta jag ger högsta betyg men här är det verkligen förtjänt av det! Så otroligt bra bemötande och service, oavsett när det gällt köp eller reklamation.

  Att gå hit o köpa kängor är det bästa jag gjort, hela familjen har handlat här, man går in, de tittar på ens fötter och mäter lite, sen plockar de fram två -tre val. Ingen gång har inte de första varit de bästa och suttit perfekt, hur länge hade man inte kunnat hålla på själv ? . Även handlat kompletteringar online och det har fungerat bra det med.

  Priserna har alltid varit bra, om man tänker in den perfekta servicen och det faktum att kängor är en investering och skillnaden mellan härliga och miserabla långvandringar i många fall så är inte priset det viktiga heller, utan det är service!
 • 2019-09-21 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jättebra bemötande! Jag beställde ett par kängor som jag tyvärr inte kunde ha. Ringde butiken och förklarade problemet och blev väldigt vänligt bemött i telefonen. Jag fick skicka tillbaka dem utan problem. Mia C.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Första besöket. Gick därifrån med ett par Meindl Kampfstiefel.

  Jättebra bemötande, vänligt och hjälpsamt i min jakt. Fick all den uppmärksamhet och hjälp jag behövde. Skulle definitivt rekommendera andra att handla här! Nu vet jag inte namnet på den som hjälpte mig men det var en kille i alla fall. Trevlig typ och kunnig.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Var billigast och hade mycket snabba leveranser
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helt enkelt bäst. Efter att ha varit hos Kängspecialisten för några veckor sedan kan jag konstatera att personalen kan sina grejer mer än väl och att jag fick ett toppenbemötande. Det är definitivt värt att gå hit om man vill ha bra service, prova mängder med kängor och verkligen hitta ett par som sitter perfekt.

  Ingen nätbutik kan konkurrera med kängspecialisten just därför att kängor är ett långsiktigt köp och då är det viktigare att kängorna sitter som en smäck än att man sparar 5-10% genom att köpa på nätet. Notera att jag normalt är en stark vurmare för e-handel och att uppskattningsvis 90% av min konsumtion sker via webshoppar och ebay (mat borträknat).
  Jag provade 7-8 par innan jag bestämde mig, modellen jag hade tänkt köpa från början gick bort direkt. Via nätet hade det alltså varit omöjligt att bli lika nöjd som jag blev nu eftersom jag inte kunde veta det på förhand trots gedigen produkt-research (som jag alltid gör).
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Beställde ett par Kamik, sent på eftermiddagen, döm om min förvåning när det dyker upp dan efter ! och detta från ett företag som normalt sett inte är ett postorderföretag !
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Trevligt bemötande, bra utbud och deras små provbackar gör att man verkligen känner hur kängan sitter när man både går upp och ner.

  Jag är konservativ med betyg och efter att ha besökt en gäng butiker ui jakt på en bra känga så är det här helt klart Sthlms bästa butik i sitt gebit.