Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Concept Entertainment har fått betyget (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Köpte tre spel som jag tidigare trott varit omöjliga att få tag i. Spelen kostade 119kr styck vilket är billigare än de få jag hittat begagnade på blocket. Spelen kommer helt nya utan repor, inplastade och tre dagar senare ligger dom i brevlådan. Kanonservice som jag starkt rekommenderar!
 • 2020-04-17 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  2 år sedan
  Listar konstant felaktiga priser på en mängd spelrelaterade produkter. Riktigt oseriöst företag.
 • Det är tråkigt att du har en negativ bild av oss. Vi arbetar konstant med att alla våra kunder ska få en så positiv köpupplevelse som möjligt. Just i detta fall så vet jag inte om du har varit kund hos oss då du inte refererar till en specifik beställning.
  Gällande priser så har vi när jag skriver detta 6601 st produkter indexerade på Prisjakt. Vi är billigast på 2877 av dem. Jag hoppas att denna statistik talar för sig själv.
  Om det är någon specifik order som du är missnöjd med så kontakta oss så löser vi det!

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd med spelet jag köpte, den var i perfekt skick fast den var begagnad, bra paketerad och leveransen var snabb. Skulle vilja att ni sänkte frakt priset en aning men annars är jag helt nöjd. Jag kommer verkligen att handla här i fortsättningen! Kul att man även fick en liten godis påse på köpet ;)
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt dålig service och dyra priser. Finns bättre butiker att handla i.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kan ej rekommendera detta oseriösa företag.

  Fick två spel i present av flickvännen, båda köpta hos Concept Entertainment. Ett av spelen fungerar inte i min konsoll så jag bad om att få göra en retur ett flertal gånger men de undviker att svara på just såna mail. Andra frågor fick jag svar på, men ett systematiskt undvikande av returfrågor förtjänar inget annat än endast 1 stjärna. Finns heller inget telefonnummer att ringa.
 • Det är alltid tråkigt med negativ feedback. I detta fall så vet jag dock inte vad vi hade kunnat göra annorlunda. När denna kund hade problem med ett av de två spelen så bytte vi ut detta spel utan kostnad. När kunden sedan fick det ersättande spelet så var det problem med detta också. Det visade sig att kunden hade en utländsk konsol som ej klarade alla spel av svensk version. Vi märker alltid tydligt ut vilken version våra spel är i, i detta fall svensk. Vi har rekommenderat kunden att anskaffa en svensk konsol. Om kunden bryter förpackningen så gäller inte returrätten om det inte är något fel på varan. Alla våra begagnade spel är testade och ska fungera, och det gjorde även dessa.

  Vi försöker alltid lösa eventuella problem, så även i detta fall.

 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har köpt ett antal spel från den sidan/butiken.
  * De har ett väldigt stort sortiment av både nya och begagnade spel till ett antal olika konsoler.
  * Snabb leverans (än så länge utan skador och problem)
  * Paketeringen är nog den bästa jag sett hittills för spel. De paketerar sina varor med omsorg. Det var det här som gjorde att jag fortsatte att köpa från den här butiken.
  * Det enda som jag ser som en nackdel är priset. När jag började köpa spel härifrån var priserna något högre än andra butiker som säljer begagnade spel. Men det brydde jag mig inte om, eftersom jag viste att det jag köpte/beställde här ifrån var i det skicket som det stod på hemsidan.
  Sedan skulle hemsidan göras om. När den väl öppnade igen efter över 1,5 år senare, hade priserna på de spel jag tänkte köpa gått upp med 100%. Från 695kr till 1495kr, från 495kr till 995kr osv... Efter det här slutade jag att köpa från dem. Jag tycker fortfarande att sidan/butiken är bra. Men jag lägger inte ut så mycket pengar bara för att paketeringen är bättre här än hos andra.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Stort utbud, snabb leverans, utmärkt packat och bra skick på varorna.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kände mig tvungen att beställa ett spel.
  +Jättesnabb leverans
  +Utmärkt skick på varan (begagnad)
  +välpacketerat

  - Lite dyrt, men acceptabelt
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick hem varorna direkt, bra paketerat och i bra skick.
  Kan starkt rekomendendera denna butik.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick hem varorna i fint skick och bra packat efter fyra dagar. Gillar hur de nästan verkar pedantiska med packningen, Allt är rent och snyggt och ligger i en egen plastförpackning och inlindat i bubbel plast.
  Har beställt många gånger från Concept Entertainment och är alltid lika nöjd, Bra utbud av spel, konsoler och tillbehör, information om vilket skick produkten är i, lättnavigerad hemsida. Priserna kan vara lite höga ibland, men vad gör det när allt annat är så perfekt.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Var lite tveksam på hur seriöst detta företag var först jag inte hittade några omdömen, men chansade ändå.
  Beställde på söndagen och fick ett paket i brevlådan på torsdagen, helt okej leveranstid. Lite dyr butik men i auktioner kan man ändå hamna i samma prisgrupp, och dessutom finns det kablar och liknande som jag haft svårighet med att hitta någonstans. Hemsidan är lättnavigerad, och det finns dessutom möjlighet till faktura vilken jag uppskattar.

  Jag är mycket nöjd och kommer beställa härifrån igen.