Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

PayPal
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information ICA foto har fått betyget (2.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag borde ha kollat upp företaget innan jag beställde. De säger att de har skickat beställningen men nu har det gått över tre veckor och ingen leverans...
  ICA Foto måste vara det enda företaget som inte har något kolli-ID att lämna ut! Man har ingen möjlighet att få veta var leveransen är.
  Uppdatering: Jag försökte ringa ICA Foto för att få veta var min vara har tagit vägen. Jag fick lyssna vidrigt jobbig "musik" vars syfte måste vara att kunden ska ge upp och lägga på. Jag stod inte ut och la på...
  De har mage att skicka ut nya e-mail där det står om man beställer får man leverans innan jul!
  Vilket hån mot alla som har väntat i veckor utan någon leverans. Jag läste om en som har väntat i tre (!) månader utan leverans...
  Jag provade med chatten och det var meningslöst eftersom det inte finns något kolli-ID så kan supporten inte göra något.
  Eftersom det har gått över en månad sen de "skickade" den beställda varan förstår jag att jag har blivit blåst på pengarna!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ingen svarar på email och leveransen/kolli har bara varit "elektronisk information" hos postnord sedan fjärde december. Nu på tok för sent att få till jul. Vilken jävla besvikelse.

  Har funkat bra tidigare, undra om ICA har förstört harmonin hos Photobox.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Katastrof. Varning för detta! Får bättre bildkvalitet i min skrivare hemma. Sen måste fraktkostnaden vara Sveriges dyraste. 150 för några kort!?! Aldrig mer icafoto/photobox..
 • 2019-02-28 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Vi beställde 5 fotografier. Första beställningen försvann helt så då skickade dom ut en ny varav vi fick ett av fem kort. Leveransen på det övriga fyra korten har dom slarvat bort, igen. Nu väntar vi på tredje leveransen som vi inte vet om den ens kommer fram.
  Uselt företag, dålig upplysning om kundsupporttider, leverar inte produkterna inom tidsramarna men dom hade trevlig personal på supporten iaf, när man väl fick tag på dem.
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det konstigaste plats jag har beställt från. Fick betalla frakt för varje produkt kategori jag beställde ifrån vilket gör att priset blev mycket högre än hos andra, 10 bilder i 13x17 format och frakt för 39? Samt två poster och frakt 59. Detta information framgick inte under tiden man laborerade med bilder och laddade upp. Vid betallningen så orkade jag helt enkelt inte föra om någon annanstans.

  Efter kontakt med kundtjäns så sa dom att det tar ut frakt för varje produkt kategori... tänk om alla webbutiker skulle göra så? Verkligen oacceptabelt tycker jag!

  Själva service fungerade mycket bra, chaten med kundtjänst gick igång på några minuter. Dock detta självper inte så mycket när det gäller frakt-rånet.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har beställt fotoböcker och jag är väldigt nöjd över resultatet. Det är lätt att själv designa böckerna som man vill ha dem på ICA Foto-hemsidan. Rekommenderas.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fotokalender
  Enkel att skapa
  Många bilder
  Bra kvalitet på bilder och kalender
  Bra att man kan välja mellan olika storlekar
  Mindre bra att man inte kan välja till extrasidor för anteckningar och hur man vill att en översikt på det kommande året ska se ut.

  Kommer definitivt att göra mina kalendrar här i framtiden!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har beställt mer än 1000 bilder och är supernöjd. Bra bild- och papperskvalitet, snabb leverans och en närmast perfekt kundservice. Jag har testat andra leverantörer men ingen kommer upp i denna klass. Rekommenderar varmt alla produkter.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har beställt flera fotoböcker på bl. a våra resor och på barnbarnen. Har även gjort en släktbok och flera fickkalendrar. Jag är otroligt nöjd med produkterna. Underbara minnen i jättefina böcker. Har alltid fått mycket bra hjälp från kundtjänst. Kan varmt rekommenderas.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fin kvalitet på fotoböcker, mycket bättre än de andra firmor jag provat! Jättesnabb och bra service! Inte dyrt heller.
 • 7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra kvalitet och bra kundservice!
 • 7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vill man ha billigt så.
  Relativt snabb lev, MEN VAR TOG FÄRGERNA VÄGEN...?